Saint Agur 60+ er en blåskimmelost. Blåskimmelost har mange anvendelsesmuligheder. Brug den både som smagsgiver i en vildtsauce, eller spis den på kiks sammen med honningmarineret valnødder.
Pasteuriseret MӔLK (oprindelse Frankrig),salt (2,2%) mælkesyrebakterier, Penicillium roqueforti, osteløbe.
Næringsindhold | Kcal | Kj | Fedt | -heraf mættede fedtsyrer | Kulhydrater | -heraf sukkerarter | Kostfibre | Protein | Salt | Sodium |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
pr. 100 gr | 361 | 1493 | 33,00g | 23,00g | 0,50g | 0,50g | 0,00 | 16,00g | 2,20g | 0,00 |
Pasteuriseret MӔLK (oprindelse Frankrig),salt (2,2%) mælkesyrebakterier, Penicillium roqueforti, osteløbe.
Næringsindhold | Kcal | Kj | Fedt | -heraf mættede fedtsyrer | Kulhydrater | -heraf sukkerarter | Kostfibre | Protein | Salt | Sodium |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
pr. 100 gr | 361 | 1493 | 33,00g | 23,00g | 0,50g | 0,50g | 0,00 | 16,00g | 2,20g | 0,00 |
Relaterede varer
-
CASTELLO GULD DANABLU SKIV 125 G
125 Gkr.24.15Tilføj til kurvIngredienser MÆLK, salt, MÆLKESYREKULTUR, osteløbe (mikrobiel), skimmelkultur. Allergener Mælk Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 400 1653 37,00g 23,00g 0,50g 0,50g 0,00 17,00g 3,20g 0,00
-
PHILADELPHIA LØG OG URTER 175 G
175 Gkr.29.65Tilføj til kurvBeskrivelse Philadelphia Løg & Krydderurter er en cremet flødeost med en pikant og krydret smag af løg, dild og peberfrugt. Stil den på bordet en hyggelig weekendmorgen, så hele familien får glæde af den, og nyd Philadelphia Løg & Krydderurter på en friskskåret skive brød. Om Philadelphia Philadelphia er en verdens mest populære flødeoste og …
-
CASTELLO HVIDSKIMMELOST 200 GR / Danmark
200 Gkr.38.23Tilføj til kurvIngredienser MÆLK, FLØDE, salt, MÆLKESYREKULTUR, osteløbe (microbiel), skimmelkultur. Varenummer 5711953070266 Varebeskrivelse Castello® Creamy White hvidskimmelost er lavet med ekstra fløde og modnet indefra for at skabe en himmelsk blød og smøragtig smagsoplevelse. Når du let lader kniven skære igennem den tynde skorpe, afslører det tykke, nærmest velour-bløde indre sig. Lad osten smelte i din mund, …