Pasteuriseret MÆLK, salt, osteløbe (mikrobiel), MÆLKESYREKULTUR.
Næringsindhold | Kcal | Kj | Fedt | -heraf mættede fedtsyrer | Kulhydrater | -heraf sukkerarter | Kostfibre | Protein | Salt | Sodium |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
pr. 100 gr | 336 | 1394 | 26,00g | 17,00g | 0,50g | 0,50g | 0,00 | 24,00g | 1,70g | 0,00 |
Relaterede varer
-
CASTELLO AGED HAVARTI – 200g
200 Gkr.43.95Tilføj til kurvBeskrivelse Aged Havarti fra Castello har en fyldig og smøragtig smag samt en smuldrende og blød konsistens. Den er blevet tilsat en særlig kultur, hvorefter osten har fået lov til at modne i 12 måneder. Undervejs i modningen er der udviklet krystaller, som giver havartien en lækker, let knasende oplevelse. Nyd den delikate ost sammen …
-
PHILADELPHIA GARLIC
1 stkkr.25.25Tilføj til kurvIngredienser MJÖLK/MÆLK/MELK, GRÄDDE/FLØDE/FLØTE, vassle-/valle-/myseprodukt (MJÖLK), vitlök/hvidløg/hvitløk (1.5%), salt, lök, modifierad stärkelse/stivelse, stabiliseringsmedel/stabilisator (fruktkärnmjöl/johannesbrødkernemel), persilja/persille, syra (citronsyra), socker, vitpeppar/hvid peber, vitlöksolja/hvidløgsolie/hvitløkolje, bakteriekultur. Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 219 908 20,00g 13,00g 4,40g 4,10g 0,30g 5,30g 1,06g 0,00
-
DEN LEENDE KO CHEDDAR SKIV
1 stkkr.29.65Tilføj til kurvIngredienser rehydreret skummetMÆLK, OSTE (heraf cheddar 25%), SMØR, MÆLKEprotein, smeltesalte: E340, E451, E331, E339, aroma, salt, farvestof: E160c. Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 255 1060 19,00g 12,50g 5,50g 5,50g 0,00 15,50g 2,30g 0,00
-
CASTELLO HVIDSKIMMELOST 200 GR / Danmark
200 Gkr.38.23Tilføj til kurvIngredienser MÆLK, FLØDE, salt, MÆLKESYREKULTUR, osteløbe (microbiel), skimmelkultur. Varenummer 5711953070266 Varebeskrivelse Castello® Creamy White hvidskimmelost er lavet med ekstra fløde og modnet indefra for at skabe en himmelsk blød og smøragtig smagsoplevelse. Når du let lader kniven skære igennem den tynde skorpe, afslører det tykke, nærmest velour-bløde indre sig. Lad osten smelte i din mund, …