Santa maria Wasabi & sesam
Krydderier (SESAMFRØ (39%), hvidløg, brune SENNEPSFRØ, cayennepeber), salt (19%), rød og grøn peberfrugt/paprika, aroma (wasabi, SESAME/SESAM), ingefærekstrakt, wasabi (peberrod/pepperrot (2,5%)), antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid).
Næringsindhold | Kcal | Kj | Fedt | -heraf mættede fedtsyrer | Kulhydrater | -heraf sukkerarter | Kostfibre | Protein | Salt | Sodium |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
pr. 100 gr | 0 | 377 | 23,00g | 3,30g | 23,00g | 8,20g | 10,00g | 13,00g | 19,20g | 0,00 |
Relaterede varer
-
Santa Maria STEAK MIX
86 Gkr.30.75Tilføj til kurvSanta Maria Steak mix krydderi Ingredienser Salt, krydderier og urter (chilipeber (13%), paprika (12%), sort peber, løg (2,0%), spidskommen/spisskummen, hvidløg, oregano, cayennepeber), druesukker, sukker, kartoffel-/potetstivelse, aroma, antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid). Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 0 194 3,60g 0,70g 31,00g 20,00g 10,00g 4,60g 43,40g 0,00
-
Santa Maria POMERANSSKAL
15 Gkr.16.45Tilføj til kurvSanta Maria Hel pomeranskal Ingredienser Pomeransskal. Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 358 0 0,60g 0,00g 69,00g 11,00g 29,00g 4,20g 0,03g 0,00
-
Santa Maria Stødt allehånde 20,00 g
20 Gkr.16.45Tilføj til kurvBeskrivelse Allehånde har en aromatisk og frugtagtig smag, som gør det ideelt til mange forskellige retter. Allehånde kaldes også for krydderpeber, selvom det egentlig ikke er en peber, men består af tørret frugt fra allehåndetræet. Brug Santa Maria Allehånde i retter med fisk, kød, hvidkål, grønkål, løg og lyse saucer. Om Santa Maria Santa Maria …
-
Santa Maria LAURBÆRBLADE 1,00 kg
4 Gkr.21.45Tilføj til kurvBeskrivelse Laurbærblade vokser på stedsegrønne laurbærtræer, som i et varmt klima kan blive op til 10 meter høje. Træerne har smukke, ovale blade med hvide blomster, og bladene har en aromatisk og krydret duft.Laurbærblade er en klassisk smagsgiver i madlavningen. Prøv eksempelvis at putte et par hele laurbærblade fra Santa Maria i simreretter, en syltelage …