æringsindhold pr. 100 g.
- Energi38 Kilokalorier
- Fedt0.5 Gram
- Heraf mættede fedtsyrer0 Gram
- Kulhydrater15 Gram
- Heraf sukkerarter2.1 Gram
- Heraf polyoler6.4 Gram
- Kostfibre0.7 Gram
- Protein0.5 Gram
- Salt0.03 Gram
Relaterede varer
-
D.G.F MARMELADE INGEFÆR 380 GR / Danmark
380 Gkr.38.45Tilføj til kurvIngredienser Sukker, vand, ingefær, geleringsmiddel (frugtpektin), surhedsregulerende middel (citronsyre), konserveringsmiddel (kaliumsorbat). Fremstillet af 15 g frugt pr. 100 g. Varenummer 5701211012510 Varebeskrivelse DEN GAMLE FABRIK Ingefærmarmelade fremstilles af kandiseret (sukkersyltet) ingefær, som stammer fra Australien. Ingefærmarmelade er et godt alternativ til frisk ingefær i madlavning. Marmeladen er sød, men har en frisk citrusagtig smag. Producent …
-
Økologisk
D.G.F MARM JORDB CREM ØKO
1 stkkr.38.45Tilføj til kurvIngredienser Jordbær* 45%, sukker*, vand, hyldebærsaft fra koncentrat* 2%, geleringsmiddel (frugtpektin), surhedsregulerende middel (citronsyre) *økologisk. Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 188 785 0,50g 0,00g 45,00g 44,00g 0,00 0,50g 0,00g 0,00
-
D.G.F MARM BOYSENBÆR CREME 350 g
350 Gkr.36.25Tilføj til kurvIngredienser Sukker, 43% boysenbær, æblepure, vand, geleringsmiddel (frugtpektin), surhedsregulerende middel (citronsyre), konserveringsmiddel (kaliumsorbat). Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 204 852 0,50g 0,00g 48,00g 48,00g 0,00 0,50g 0,00g 0,00
-
D.G.F MARMELADE HINDB/RAB.380 G/Danmark
380 Gkr.38.45Tilføj til kurvIngredienser Sukker, 22,5% hindbær, 22,5% rabarber, vand, geleringsmiddel (frugtpektin), surhedsregulerende midler (calciumklorid, citronsyre), konserveringsmiddel (kalimsorbat). Fremstillet af: 45 g frugt pr. 100 g. Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 205 860 0,50g 0,00g 48,00g 46,00g 0,00 0,50g 0,02g 0,00