
Skrabeæg 15 stk. M/L, Gestus 15 stk.
kr.39.95
1 PKSkrabeæg 15 stk. M/L, Gestus
Dette tilbud er gældende til og med 20.05.2024. Vi tager forbehold for eventuelle udsolgtperioder i tilbudsperioden.
Skrabeæg fra Gestus. Gestus er en serie af velsmagende madvarer af god kvalitet, som passer ind i et hverdagsbudget. Gestus brænder for at give danskerne mest muligt for pengene, både når vi taler kvalitet, pris og smagsoplevelser.
God til æggekage, bagning eller pensling af boller.
Oprindelsesland
Finland
Ingredienser
ÆG
Allergener
Æg
Næringsindhold
- Energi
601kJ/144kcal
- Fedt
9,9g
- heraf mættede fedtsyrer
2,6g
- Kulhydrater
0,8g
- heraf sukkerarter
<0,5g
- Protein
13g
- Salt
0,35g
Instruktioner til opbevaring/brug
Opbevares på køl ved mindst 5°C, maksimum 12°C.
Producentinformation
SATAMUNA OY
Distributørinformation
Dagrofa Logistik A/S
Relaterede varer
-
Økologisk
DAVA ÆGGESTAND ØKO
1 stkkr.14.85Tilføj til kurvIngredienser Økologiske pastauriserede helæg (71%), økologisk mælk, salt, surhedsregulerende middel (E270), økologisk rørsukker Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 100 400 6,00g 0,00g 2,00g 1,40g 0,00g 8,00g 1,80g 0,00
-
Økologisk
Pasteuriserede æggeblommer, Dava 160 g
160 Gkr.19.25Tilføj til kurvIngredienser Pasteuriserede økologiske ÆGGEBLOMMER, surhedsregulerende middel (E330). Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 251 1052 22,20g 6,70g 1,40g 0,20g 0,00 12,30g 0,20g 0,00
-
DAVA NO EGG – ÆGGEERSTATNING
230 Gkr.24.15Tilføj til kurvIngredienser Vand, kikærtemel, rapsolie, ærtestivelse, eddikepulver, surhedsregulerende middel (natriumcitrat, calcium laktat), fortykningsmiddel (gellan gum, methylcellulose), emulgator (solsikke lecitin, tetranatrium diphosphat), salt, gurkemeje.
-
DAVA FRILANDSÆG S/M/L 10 ST / Danmark
10 stkkr.38.45Tilføj til kurvIngredienser ÆG Varenummer 5701607590233 Varebeskrivelse DAVA Frilandsæg er lagt af frilandshøner, hvor hønerne har adgang til både inde- og udearealer. Æg er en ingrediens, der ofte anvendes ifm. bagning og madlavning grundet dets alsidige egenskaber. Æg kan binde, hæve, jævne og emulgere. Til bagning kan æg anvendes i brød- og kagedej som hævemiddel. Under piskning …