Varenummer
5704080957999
Varebeskrivelse
3-Stjernet Roastbeef er et smagfuldt stykke pålæg, der er en klassiker på frokostbordet eller i den gode sandwich. 3-Stjernet Roastbeef er krydret med knust peber.
Pålægsserien leveres i en smart og brugervenlig emballage, der er nem at åbne og har en tape-strip, der sikrer en god genlukningsfunktion. Pålægget forbliver frisk i den smarte emballage og har en praktisk serveringsbakke, som kan anvendes direkte på bordet. Roastbeef er perfekt på et stykke rugbrød til frokostbordet eller aftensmåltidet.
3-Stjernet Roastbeef er:
• Produceret i Danmark
• Pakket i brugervenlig emballage med smart genluk
Producent
Atria Danmark A/S
Land
Sverige
Næringsindhold pr. 100 g.
- Energi120 Kilokalorier
- Fedt3.3 Gram
- Heraf mættede fedtsyrer1.7 Gram
- Kulhydrater2 Gram
- Heraf sukkerarter1 Gram
- Protein20 Gram
- Salt2.9 Gram
Relaterede varer
-
Tulip Pålækker Hamburgerryg, 90 g
90 Gkr.18.65Tilføj til kurvIngredienser Grisekam (93%), salt, druesukker, surhedsregulerende middel (natriumcitrater), stabilisator (carrageenan), antioxidant ( natriumascorbat), kaliumchlorid, konserveringsmiddel (natriumnitrit). Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 118 496 2,80g 1,10g 1,10g 1,10g 0,00 22,00g 2,30g 0,00
-
3-STJ RULLEPØLSE 80 G
80 Gkr.23.65Tilføj til kurvBeskrivelse Rullepølse fra 3-Stjernet er et velsmagende og meget mørt stykke pålæg. Rullepølsen er delikat krydret med peber, koriander og allehånde, som tilsammen skaber en perfekt afstemt smagsoplevelse. Pålægget leveres i en smart og brugervenlig emballage, der er nem at åbne og har en tape-strip, der sikrer en god genlukningsfunktion, så pålægget forbliver frisk. Stil …
-
GESTUS RØGET RULLEPØLSE 90 GR / Danmark
90 Gkr.25.25 -
3-STJ LANDSKINKE 80 G
80 Gkr.22.55Tilføj til kurvBeskrivelse Landskinke fra 3-stjernet Frokost Favorit er delikat røget og grillet stykke pålæg. Det smagfulde pålæg er lavet af hele stykker skinke, der er pudset for fedt. Skinken er kogt til den får den rette møre konsistens og efterfølgende varmrøget over bøgeflis. For at få den helt rigtige overflade har skinken til sidste fået en …