Kogt ÆG 49%, rapsolie, vand, stegt bacon 2% (røget svinekød, salt, antioxidanter (E301, E331), konserveringsmidler (E250, E262), krydderiekstrakter), past. ÆGGEBLOMME, salt, karry, karryekstrakt (indeholder SELLERI), baconaroma (aroma, hydrolyseret vegetabilsk protein (SOJA), gærekstrakt, salt, rapsolie, sukker, E627, E631), naturlig aroma, glukose, gærekstrakt, estragoneddike (eddike, estragonekstrakt), krydderiekstrakter, krydderier, gurkemeje, eddike, surhedsregulerende midler (mælkesyre, E262, æblesyre, citronsyre, E326), fortykningsmidler (xanthangummi, guargummi), konserveringsmidler (E202, E211).
Næringsindhold | Kcal | Kj | Fedt | -heraf mættede fedtsyrer | Kulhydrater | -heraf sukkerarter | Kostfibre | Protein | Salt | Sodium |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
pr. 100 gr | 345 | 1444 | 35,00g | 3,30g | 1,40g | 0,60g | 0,00 | 7,30g | 1,60g | 0,00 |
Relaterede varer
-
Den Grønne Slagter Frikadeller
1 stkkr.30.25Tilføj til kurvIngredienser Svinekød (67%), kartofler, løg, kartoffelstivelse, salt, krydderier Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 176 737 9,00g 2,70g 9,00g 0,35g 0,00 14,00g 1,50g 0,00
-
Højer Kartoffel Spegepølse
1 stkkr.54.95Tilføj til kurvIngredienser Svinekød 105 g., kartofler 13 g., oksekød 8 g., salt, krydderier (SENNEP), gørekstrakt, dextrose, rom, starterkultur. Konserveringmiddel: E250, antioxidant: E300, E301, GdL: E575. Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 263 1099 12,00g 8,00g 3,00g 2,30g 0,00 28,00g 4,30g 0,00
-
FP KOGT SKINKE 150 G
1 stkkr.17.95Tilføj til kurvNæringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 451 0 4,00g 1,50g 0,80g 0,80g 0,00 17,00g 2,40g 0,00
-
3STJERNET SALAMI BORDPAK 200 G
200 Gkr.28.55Tilføj til kurvVarebeskrivelse 3-Stjernet Den Originale Salami har siden starten for over 50 år siden været grundstammen i 3-Stjernet. Denne danske specialitet produceres i dag nøjagtig efter de samme grundprincipper som første gang for over 50 år siden. For at få den fornemme salte smag frem i pølsen, som er så karakteristisk for den originale 3-Stjernede salami, …