55 % FISKErogn: MSC JAPANSK ISING (Limanda aspera Fao 67) MSC SEJ (Pollachius virens Fao 27) MSC HOKI (Macruronus novaezelandiae Fao 81), vand, rapsolie, tomatkoncentrat, salt, fortykningsmidler: carrageenan, johannesbrødkernemel.
Næringsindhold | Kcal | Kj | Fedt | -heraf mættede fedtsyrer | Kulhydrater | -heraf sukkerarter | Kostfibre | Protein | Salt | Sodium |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
pr. 100 gr | 109 | 454 | 6,30g | 0,50g | 1,00g | 0,50g | 0,50g | 12,00g | 1,20g | 0,00 |
Relaterede varer
-
BORNHOLMS MUSLINGER I LAGE 190,00g
1 stkkr.29.65Tilføj til kurvIngredienser MUSLINGER (Mytilus chilensis FAO 87) (BLØDDYR) (60%), vand, salt. Surhedsregulerende midddel: Citronsyre. Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 498 498 4,00g 0,80g 3,60g 0,00g 0,00 17,00g 0,00 0,00
-
Makrelfilet i tomat m. chili 125,00 g
1 stkkr.19.75Tilføj til kurvIngredienser MAKRELFILET (Scomber scombrus) 64%, vand, tomatkoncentrat 10%, sukker, eddike, salt, chili 0,26%, stjerneanis, muskatnød, kanel, paprika, koriander, bukkehornsfrø, spidskommen, gurkemeje, hvidløg, peber, fennikel, nelliker, kommen, ingefær, allehånde, pomeransskal.
-
Økologisk
AMANDA TORSKEROGN ØKO
200 Gkr.30.25Tilføj til kurvIngredienser 65% TORSK (Gadus morhua Fao 27), vand, økologisk rapsolie (4%), økologisk tomatkoncentrat (1,5%), salt, fortykningsmidler: carrageenan, johannesbrødkernemel. Økologiske ingredienser udgør 5,5% af færdigvaren. Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 117 488 5,90g 0,50g 1,50g 0,50g 0,50g 14,00g 1,10g 0,00
-
Amanda Makrel i citronolie 125,00 g
1 stkkr.19.75Tilføj til kurvBeskrivelse Makrelfilet i citronolie med knust peber er et lækkert fiskepålæg med en frisk og lækker smag. Produktet kommer i en praktisk indpakning, som gør det nemt at have med. Nyd makrelfilet i citronolie med knust peber på et godt stykke brød, eller brug det i en frisk salat serveret med en let dressing. Om …