Varenummer
5705550303032
Mærker
Varebeskrivelse
Amandas udsøgte makrelfilet i en lækker økologisk tomatsauce – skøn til frokostbordet. Favner alle trends og udfordringer til en sund og naturlig kost.
Producent
Amanda Seafoods A/S
Land
Danmark
Allergener
Fisk
Næringsindhold pr. 100 g.
- Energi670 Kilojoule
- Fedt10 Gram
- Heraf mættede fedtsyrer2.5 Gram
- Kulhydrater2.3 Gram
- Heraf sukkerarter1.5 Gram
- Protein15 Gram
- Salt0.71 Gram
- Omega-3 fedtsyre(FACN3)2.3 Gram
Relaterede varer
-
BORNHOLM LUXUSROGN 76% MSC 200 GR / Danmark
200 Gkr.28.55Tilføj til kurvIngredienser Rogn 76% (FISK), vand, fiskeolie 1,8% (FISK), kartoffelstivelse, salt, tomat, kartoffelfibre, stabilisator: carrageenanantioxidant: natriumascorbat. Varebeskrivelse Bornholms Luxusrogn er fremstillet af råvarer af bedste kvalitet tilført Omega-3. Fiskeolien, der tilsættes gør, at produktet har et højt indhold af Omega-3 fedtsyrer. Omega-3 fedtsyrer er forebyggende for bl.a. hjerterytmeforstyrrelser, forhøjet kolestoroltal, dårligt kredsløb og åreforkalkning. Derudover mindsker …
-
BORNHOLMS MUSLINGER I LAGE 190,00g
1 stkkr.29.65Tilføj til kurvIngredienser MUSLINGER (Mytilus chilensis FAO 87) (BLØDDYR) (60%), vand, salt. Surhedsregulerende midddel: Citronsyre. Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 498 498 4,00g 0,80g 3,60g 0,00g 0,00 17,00g 0,00 0,00
-
BORNHOLMS MSC SARDINER I OLIE, 110 gm
110 Gkr.17.05Tilføj til kurvIngredienser BRISLING SARDINER (Sprattus sprattus Fao 27), solsikkeolie, salt. Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 356 1474 33,00g 4,90g 0,00g 0,00g 0,00 15,00g 0,85g 0,00
-
John West Tun i vand 145,00 g
1 stkkr.20.85Tilføj til kurvBeskrivelse Tun med vand fra John West indeholder lækre stykker tun. Tun kan både nydes i en tun-sandwich med peberfrugt, avokado og rødløg eller i en lækker cremet pastasalat med tun, æg og grøntsager, som hele familien kan nyde godt af til aftensmad. Om John West John West har lige siden 1857 fremstillet fisk på …