65% TORSK (Gadus morhua Fao 27), vand, økologisk rapsolie (4%), økologisk tomatkoncentrat (1,5%), salt, fortykningsmidler: carrageenan, johannesbrødkernemel. Økologiske ingredienser udgør 5,5% af færdigvaren.
Næringsindhold | Kcal | Kj | Fedt | -heraf mættede fedtsyrer | Kulhydrater | -heraf sukkerarter | Kostfibre | Protein | Salt | Sodium |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
pr. 100 gr | 117 | 488 | 5,90g | 0,50g | 1,50g | 0,50g | 0,50g | 14,00g | 1,10g | 0,00 |
Relaterede varer
-
BORNHOLMS MSC SARDINER I TOMAT 110,00 g
1 stkkr.18.65Tilføj til kurvIngredienser BRISLING SARDINER (Sprattus sprattus) 45,5%, vand, tomatkoncentrat 13%, rapsolie, eddike, salt, sukker, modificeret majsstivelse. Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 173 717 13,00g 1,50g 3,60g 3,30g 1,00g 9,60g 1,30g 0,00
-
AMANDA FROKOST ROGN MSC 200 G
200 Gkr.27.45Tilføj til kurvIngredienser 55 % FISKErogn: MSC JAPANSK ISING (Limanda aspera Fao 67) MSC SEJ (Pollachius virens Fao 27) MSC HOKI (Macruronus novaezelandiae Fao 81), vand, rapsolie, tomatkoncentrat, salt, fortykningsmidler: carrageenan, johannesbrødkernemel. Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 109 454 6,30g 0,50g 1,00g 0,50g 0,50g 12,00g …
-
SVANSØ ANSJOSFILETER 50 g
1 stkkr.43.95Tilføj til kurvIngredienser Ansjosfiletter* (Sardinella Aurita) (55%), solsikkeolie, salt. *Fanget i Middelhavet. Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 215 896 13,00g 2,00g 0,50g 0,00g 0,00 25,00g 13,00g 0,00
-
Makrelfilet i tomat m. chili 125,00 g
1 stkkr.19.75Tilføj til kurvIngredienser MAKRELFILET (Scomber scombrus) 64%, vand, tomatkoncentrat 10%, sukker, eddike, salt, chili 0,26%, stjerneanis, muskatnød, kanel, paprika, koriander, bukkehornsfrø, spidskommen, gurkemeje, hvidløg, peber, fennikel, nelliker, kommen, ingefær, allehånde, pomeransskal.