Hvedemel, sukker, æggepulver, hævemiddel (natriumbicarbonat, E450), salt, hvedemaltmel.
Næringsindhold | Kcal | Kj | Fedt | -heraf mættede fedtsyrer | Kulhydrater | -heraf sukkerarter | Kostfibre | Protein | Salt | Sodium |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
pr. 100 gr | 340 | 1450 | 3,00g | 0,70g | 66,00g | 7,80g | 2,90g | 10,00g | 2,80g | 0,00 |
Relaterede varer
-
AMO PANDEKAGER MELBLANDING 320G
320 Gkr.26.35Tilføj til kurvBeskrivelse Hele familiens favorit Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 150 0 1,00g 0,20g 29,00g 1,90g 1,40g 5,30g 0,70g 0,00
-
AMO VAFLER MELBLANDING
300 Gkr.25.25Tilføj til kurvBeskrivelse Amo Vaffelblanding Ingredienser HVEDEmel, skummetMÆLKspulver, ÆGGEpulver, bagepulver (E450, natriumbikarbonat), salt, HVEDEmaltmel. Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 350 1500 20,00g 13,00g 36,00g 2,70g 1,70g 6,60g 0,90g 0,00
-
AMO BROWNIES M/GLASUR
475 Gkr.42.85Tilføj til kurvBeskrivelse Amo, 0,475 kg Ingredienser Sukker, Hvedemel, Palmeolie, Hvedestivelse, Kakaopulver 6%, Dextrose, Æggepulver, Glukosesirup, Kakaomasse, Kartoffelstivelse, Emulgator (vegetabilsk E471, E473, Sojalecithin), Salt, Fortykningsmiddel (guargummi), Æggehvidepulver, Vallepulver, Mælkeprotein, Maltodextrin, Hævemiddel (natriumbicarbonat), Skummetmælkspulver, Hvedemaltmel, Melbehandlingsmiddel (ascorbinsyre). Kan indeholde spor af mandler. Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 …
-
AMO Æltefri Koldhævede Softkerneboller 900,00 g
900 Gkr.29.65Tilføj til kurvBeskrivelse Æltefri Koldhævede Softkerneboller Ingredienser HVEDEmel, fuldkornsRUGmel, HVEDEkerner (9,5%), fuldkornsHVEDEmel, sukker, hørfrø, durumHVEDEkerner (3%), salt tilsat jod, rapsolie, tørgær, BYGmalt, tørret RUGsurdej (1,3%), druesukker, emulgator (E 472e, E 491), melbehandlingsmiddel (ascorbinsyre, amylase, xylanase).