Varebeskrivelse
Arla® Kærnemælk har et fedtindhold på 0,3% og hører sammen med skummet- og minimælk til de magreste typer mælk. Arla® Kærnemælk er mærket med det grønne nøglehul, der guider til et sundere valg. Til forskel fra mælk er kærnemælk syrnet. Smagen er aromatisk, frisk og syrlig. Kærnemælk kan drikkes, som den er eller bruges til at lave koldskål. Men kærnemælk kan også bruges i meget andet madlavning, fx dressinger, bagværk og smoothies.
Producent
Arla Foods (Mejeri Lager)
Land
Danmark
Allergener
Mælk
Næringsindhold pr. 100 g.
- Energi34 Kilokalorier
- Fedt0.3 Gram
- Heraf mættede fedtsyrer0.2 Gram
- Kulhydrater3.8 Gram
- Heraf sukkerarter3.8 Gram
- Protein3.3 Gram
- Salt0.11 Gram
- Calcium(CA)124 Milligram
- Fosfor(P)97 Milligram
- Riboflavin(Vitamin B2) (RIBF)0.17 Milligram
- Vitamin B12(VITB12)0.49 Mikrogram
Relaterede varer
-
Karolines Køkken Madlavningsfløde 8% 250 ml
250 mlkr.15.35Tilføj til kurvIngredienser FLØDE 8% fedt, HVEDEMEL (indeholder gluten). Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 115 479 8,20g 5,20g 6,70g 4,20g 0,00 3,50g 0,10g 0,00
-
Cheasy Hytteost naturel 1,5%, 250 gm
250 Gkr.16.45Tilføj til kurvIngredienser MÆLK, FLØDE, salt, modificeret kartoffelstivelse, VALLEPERMEATPULVER, MÆLKESYREKULTUR, osteløbe. Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 69 293 1,50g 1,00g 2,00g 1,50g 0,00 12,00g 0,80g 0,00
-
K. Køk Madlavningsfløde 8%, 500 ml
500 mlkr.30.25Tilføj til kurvIngredienser FLØDE 8% fedt, HVEDEMEL (indeholder gluten). Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 115 479 8,20g 5,20g 6,70g 4,20g 0,00 3,50g 0,10g 0,00
-
Sødmælk Laktosefri 1 Lt / Danmark
1 Lkr.19.53Tilføj til kurvVarebeskrivelse Arla® Laktosefri Sødmælk drik er til dig, der er laktoseintolerant og dig, der gerne vil leve et liv uden laktose. Arla® Laktosefri Sødmælk drik er filtreret, og derefter er der tilsat enzymet laktase, som nedbryder det naturlige indhold af mælkesukker. Dermed kan du nyde den naturlige, friske mælkesmag – også selvom du ikke kan …