Varebeskrivelse
Arla® Kærnemælk har et fedtindhold på 0,3% og hører sammen med skummet- og minimælk til de magreste typer mælk. Arla® Kærnemælk er mærket med det grønne nøglehul, der guider til et sundere valg. Til forskel fra mælk er kærnemælk syrnet. Smagen er aromatisk, frisk og syrlig. Kærnemælk kan drikkes, som den er eller bruges til at lave koldskål. Men kærnemælk kan også bruges i meget andet madlavning, fx dressinger, bagværk og smoothies.
Producent
Arla Foods (Mejeri Lager)
Land
Danmark
Allergener
Mælk
Næringsindhold pr. 100 g.
- Energi34 Kilokalorier
- Fedt0.3 Gram
- Heraf mættede fedtsyrer0.2 Gram
- Kulhydrater3.8 Gram
- Heraf sukkerarter3.8 Gram
- Protein3.3 Gram
- Salt0.11 Gram
- Calcium(CA)124 Milligram
- Fosfor(P)97 Milligram
- Riboflavin(Vitamin B2) (RIBF)0.17 Milligram
- Vitamin B12(VITB12)0.49 Mikrogram
Relaterede varer
-
Karolines Køkken Kaffefløde 9% 250 ml
250 mlkr.9.85Tilføj til kurvIngredienser FLØDE 9% fedt. Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 111 461 9,00g 5,70g 4,30g 4,30g 0,00 3,20g 0,10g 0,00
-
Økologisk
Karolines Køkken Piskefløde 38% Øko 250ml
250 mlkr.18.65Tilføj til kurvNæringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 363 0 38,00g 24,00g 3,20g 3,20g 0,00 2,10g 0,07g 0,00
-
K.k Madlavningsfløde 15%, 500 ml
500 mlkr.24.75Tilføj til kurvIngredienser FLØDE 15% fedt, HVEDEMEL (indeholder gluten). Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 171 710 15,00g 9,60g 6,00g 4,10g 0,00 3,10g 0,09g 0,00
-
Arla Letmælk 1,5% Uht 1 Lt / Danmark
1 stkkr.23.65Tilføj til kurvVarebeskrivelse Arla®Letmælk 1,5%, UHT kommer i en praktisk 1 liter karton med skruelåg. Mælken er varmebehandlet ved høj temperatur (UHT). UHT står for Ultra Høj Temperatur, der refererer til behandlingsprocessen. Ved UHT opvarmes mælken typisk til 135 grader i 1-3 sekunder. Varmebehandlingen giver en længere holdbarhed, og en praktisk opbevaring ved højst +25°C. Moderne aftapningsmetoder …