Varebeskrivelse
Dansk kaffefløde med mild og rund flødesmag. Fløden er velegnet i varm kaffe eller te og den smager også dejlig på frisk og syltet frugt. Arla® kaffefløde UHT 10% er også velegnet til afrunding af smagen i varme retter. Hvis produktet anvendes i varme retter, anbefales det at tilsætte stivelse i retten inden fløden – fx mel, snowflake eller maizena. Fløden er UHT-behandlet, hvilket betyder, at den har lang holdbarhed.
Producent
Arla Foods
Land
Danmark
Allergener
Mælk
Næringsindhold pr. 100 g.
- Energi120 Kilokalorier
- Fedt10 Gram
- Heraf mættede fedtsyrer6.4 Gram
- Kulhydrater4.3 Gram
- Heraf sukkerarter4.3 Gram
- Protein3.1 Gram
- Salt0.10 Gram
Relaterede varer
-
Økologisk
Karolines Køkken Piskefløde 38% Øko 250ml
250 mlkr.18.65Tilføj til kurvNæringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 363 0 38,00g 24,00g 3,20g 3,20g 0,00 2,10g 0,07g 0,00
-
KOLDSKÅL MED TYKMÆLK & ÆG 1 LT / Danmark
1 Lkr.28.55Tilføj til kurvIngredienser KÆRNEMÆLK (45,5%), TYKMÆLK (45,5%), sukker (5%), pasteuriserede ÆG (3%), citronsaft, naturlig aroma, vaniljeekstrakt, surhedsregulerende middel (citronsyre), vaniljekorn, MÆLKESYREKULTUR. Varenummer 5700426295008 Varebeskrivelse Arla® koldskål med tykmælk og æg smager lige så godt, som den hjemmelavede, for vi har ikke sparet på æg, vanilje og tykmælk. Her får du den friske og fyldige smag og den …
-
Karolines Køkken Madlavningsfløde 8% 250 ml
250 mlkr.15.35Tilføj til kurvIngredienser FLØDE 8% fedt, HVEDEMEL (indeholder gluten). Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 115 479 8,20g 5,20g 6,70g 4,20g 0,00 3,50g 0,10g 0,00
-
Arla Letmælk 1,5% Uht 1 Lt / Danmark
1 stkkr.23.65Tilføj til kurvVarebeskrivelse Arla®Letmælk 1,5%, UHT kommer i en praktisk 1 liter karton med skruelåg. Mælken er varmebehandlet ved høj temperatur (UHT). UHT står for Ultra Høj Temperatur, der refererer til behandlingsprocessen. Ved UHT opvarmes mælken typisk til 135 grader i 1-3 sekunder. Varmebehandlingen giver en længere holdbarhed, og en praktisk opbevaring ved højst +25°C. Moderne aftapningsmetoder …