Arla Letmælk Frisk 1 Lt / Danmar
kr.16.45
1 LNæringsindhold pr. 100 g almindelig Arla letmælk:
Energi: 46 kcal
Fedt: 1,5 g
Heraf mættet fedt: 1,0 g
Kulhydrater: 4,6 g
Heraf sukkerarter: 4,6 g
Protein: 3,5 g
Salt: 0,11 g
Calcium: 122 mg
Fosfor: 95 mg
Vitamin B2 (Riboflavin): 0,17 mg
Vitamin B12: 0,49 µg
Arla Letmælk 1,5% er en frisk, rund og fyldig mælk med et lavt fedtindhold, der passer perfekt til daglig brug. Mælken er produceret med fokus på dyrevelfærd, hvor køerne græsser frit om sommeren og går ude i staldene om vinteren. Den leveres hurtigt og sikkert fra gård til bord for at sikre friskhed og kvalitet. Arla Letmælk er et godt valg til dig, der ønsker en mild mælk med en ren smag — ideel til både drikke, madlavning og kaffe
Relaterede varer
-
Cheasy Hytteost naturel 1,5%, 250 gm
250 Gkr.16.45Tilføj til kurvIngredienser MÆLK, FLØDE, salt, modificeret kartoffelstivelse, VALLEPERMEATPULVER, MÆLKESYREKULTUR, osteløbe. Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 69 293 1,50g 1,00g 2,00g 1,50g 0,00 12,00g 0,80g 0,00
-
Karolines Køkken Kaffefløde 9% 250 ml
250 mlkr.9.85Tilføj til kurvIngredienser FLØDE 9% fedt. Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 111 461 9,00g 5,70g 4,30g 4,30g 0,00 3,20g 0,10g 0,00
-
Arla Sødmælk Frisk 1/1 Lt / Danmark
1 Lkr.15.35Tilføj til kurvVarebeskrivelse Bag det grønne 24-timers mærke banker et hjerte for frisk mælk og dyrevelfærd. Mælken leveres inden for 24 timer fra gård til butik og vores køer græsser udenfor om sommeren og går frit i staldene om vinteren. Arla 24 – Bedre dyrevelfærd året rundt. Arla® 24 Sødmælk har et fedtindhold på 3,5%, hvorfor smagen …
-
Arla Letmælk 1,5% Uht 1 Lt / Danmark
1 stkkr.23.65Tilføj til kurvVarebeskrivelse Arla®Letmælk 1,5%, UHT kommer i en praktisk 1 liter karton med skruelåg. Mælken er varmebehandlet ved høj temperatur (UHT). UHT står for Ultra Høj Temperatur, der refererer til behandlingsprocessen. Ved UHT opvarmes mælken typisk til 135 grader i 1-3 sekunder. Varmebehandlingen giver en længere holdbarhed, og en praktisk opbevaring ved højst +25°C. Moderne aftapningsmetoder …