Arla Letmælk Frisk 1 Lt / Danmar
kr.16.45
1 LNæringsindhold pr. 100 g almindelig Arla letmælk:
Energi: 46 kcal
Fedt: 1,5 g
Heraf mættet fedt: 1,0 g
Kulhydrater: 4,6 g
Heraf sukkerarter: 4,6 g
Protein: 3,5 g
Salt: 0,11 g
Calcium: 122 mg
Fosfor: 95 mg
Vitamin B2 (Riboflavin): 0,17 mg
Vitamin B12: 0,49 µg
Arla Letmælk 1,5% er en frisk, rund og fyldig mælk med et lavt fedtindhold, der passer perfekt til daglig brug. Mælken er produceret med fokus på dyrevelfærd, hvor køerne græsser frit om sommeren og går ude i staldene om vinteren. Den leveres hurtigt og sikkert fra gård til bord for at sikre friskhed og kvalitet. Arla Letmælk er et godt valg til dig, der ønsker en mild mælk med en ren smag — ideel til både drikke, madlavning og kaffe
Relaterede varer
-
Arla Sødmælk 3,5% Uht 1 Lt / Danmark
1 Lkr.18.65Tilføj til kurvProducent Arla Foods Land Danmark Allergener Mælk Næringsindhold pr. 100 g. Energi264 Kilojoule Fedt3.5 Gram Heraf mættede fedtsyrer2.2 Gram Kulhydrater4.6 Gram Heraf sukkerarter4.6 Gram Protein3.4 Gram Salt0.1 Gram
-
Arla Letmælk 1,5% Uht 1 Lt / Danmark
1 stkkr.23.65Tilføj til kurvVarebeskrivelse Arla®Letmælk 1,5%, UHT kommer i en praktisk 1 liter karton med skruelåg. Mælken er varmebehandlet ved høj temperatur (UHT). UHT står for Ultra Høj Temperatur, der refererer til behandlingsprocessen. Ved UHT opvarmes mælken typisk til 135 grader i 1-3 sekunder. Varmebehandlingen giver en længere holdbarhed, og en praktisk opbevaring ved højst +25°C. Moderne aftapningsmetoder …
-
Karolines Køkken Piskefløde 38% 0.5L
500 mlkr.34.65Tilføj til kurvIngredienser FLØDE 38% fedt Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 363 1496 38,00g 24,00g 3,20g 3,20g 0,00 2,10g 0,07g 0,00
-
Sødmælk Laktosefri 1 Lt / Danmark
1 Lkr.19.53Tilføj til kurvVarebeskrivelse Arla® Laktosefri Sødmælk drik er til dig, der er laktoseintolerant og dig, der gerne vil leve et liv uden laktose. Arla® Laktosefri Sødmælk drik er filtreret, og derefter er der tilsat enzymet laktase, som nedbryder det naturlige indhold af mælkesukker. Dermed kan du nyde den naturlige, friske mælkesmag – også selvom du ikke kan …