Varebeskrivelse
Arla® ØKO økologisk dansk letmælk med 1,5% fedt. Mælken er fra økologiske køer, der er på græs om sommeren og i løsdriftsstald om vinteren. Uhomogeniseret. Pasteuriseret. Mærket med 3 dyrevelfærdshjerter. – Økologisk – Dansk mælk – 3 dyrevelfærdshjerter – støt op om bedre dyrevelfærd! – Uhomogeniseret
Producent
Arla Foods (Mejeri Lager)
Land
Danmark
Allergener
Mælk
Næringsindhold pr. 100 g.
- Energi46 Kilokalorier
- Fedt1.5 Gram
- Heraf mættede fedtsyrer1.0 Gram
- Kulhydrater4.6 Gram
- Heraf sukkerarter4.6 Gram
- Protein3.5 Gram
- Salt0.11 Gram
- Calcium(CA)122 Milligram
- Fosfor(P)95 Milligram
- Riboflavin(Vitamin B2) (RIBF)0.17 Milligram
- Vitamin B12(VITB12)0.49 Mikrogram
Relaterede varer
-
Piskefløde 38% øko. Arla Karolines Køkken 250 ml
250 mlkr.19.75Tilføj til kurvPiskefløde 38% fedt fra Karolines Køkken har en mild og afrundet smag, som gør den særdeles velegnet i alverdens retter, da den forfiner smagen af de andre råvarer. Piskefløde 38% fedt fra Karolines Køkken kan bruges som jævner i varme retter, men kan også piskes op til flødeskum og bruges som tilbehør til eksempelvis en …
-
Arla Sødmælk 3,5% Uht 1 Lt / Danmark
1 Lkr.18.65Tilføj til kurvProducent Arla Foods Land Danmark Allergener Mælk Næringsindhold pr. 100 g. Energi264 Kilojoule Fedt3.5 Gram Heraf mættede fedtsyrer2.2 Gram Kulhydrater4.6 Gram Heraf sukkerarter4.6 Gram Protein3.4 Gram Salt0.1 Gram
-
Arla Minimælk Frisk 1 Lt / Danmark
1 Lkr.15.95Tilføj til kurvVarebeskrivelse Bag det grønne 24-timers mærke banker et hjerte for frisk mælk og dyrevelfærd. Mælken leveres inden for 24 timer fra gård til butik og vores køer græsser udenfor om sommeren og går frit i staldene om vinteren. Arla 24 – Bedre dyrevelfærd året rundt. Arla® 24 Minimælk har en fedtprocent på kun 0,4%. Minimælken …
-
Arla Letmælk 1,5% Uht 1 Lt / Danmark
1 stkkr.23.65Tilføj til kurvVarebeskrivelse Arla®Letmælk 1,5%, UHT kommer i en praktisk 1 liter karton med skruelåg. Mælken er varmebehandlet ved høj temperatur (UHT). UHT står for Ultra Høj Temperatur, der refererer til behandlingsprocessen. Ved UHT opvarmes mælken typisk til 135 grader i 1-3 sekunder. Varmebehandlingen giver en længere holdbarhed, og en praktisk opbevaring ved højst +25°C. Moderne aftapningsmetoder …