Varebeskrivelse
Bag det grønne 24-timers mærke banker et hjerte for frisk mælk og dyrevelfærd. Mælken leveres inden for 24 timer fra gård til butik og vores køer græsser udenfor om sommeren og går frit i staldene om vinteren. Arla 24 – Bedre dyrevelfærd året rundt. Arla® 24 Sødmælk har et fedtindhold på 3,5%, hvorfor smagen er meget rund og fyldig, og mælken har den karakteristisk hvide mælkefarve. Arla® 24 findes også som skummet-, mini- og letmælk.
Producent
Arla Foods (Kun Edi Gen.Fakt)
Land
Danmark
Allergener
Mælk
Næringsindhold pr. 100 g.
- Energi63 Kilokalorier
- Fedt3.5 Gram
- Heraf mættede fedtsyrer2.2 Gram
- Kulhydrater4.6 Gram
- Heraf sukkerarter4.6 Gram
- Protein3.4 Gram
- Salt0.11 Gram
- Vitamin B12(VITB12)0.49 Mikrogram
- Riboflavin(Vitamin B2) (RIBF)0.17 Milligram
- Calcium(CA)119 Milligram
- Fosfor(P)94 Milligram
Relaterede varer
-
Piskefløde 38% øko. Arla Karolines Køkken 250 ml
250 mlkr.19.75Tilføj til kurvPiskefløde 38% fedt fra Karolines Køkken har en mild og afrundet smag, som gør den særdeles velegnet i alverdens retter, da den forfiner smagen af de andre råvarer. Piskefløde 38% fedt fra Karolines Køkken kan bruges som jævner i varme retter, men kan også piskes op til flødeskum og bruges som tilbehør til eksempelvis en …
-
Karolines Køkken Kaffefløde 9% 250 ml
250 mlkr.9.85Tilføj til kurvIngredienser FLØDE 9% fedt. Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 111 461 9,00g 5,70g 4,30g 4,30g 0,00 3,20g 0,10g 0,00
-
Økologisk
Arla Øko. Skummetmælk
1 Lkr.14.85Tilføj til kurvIngredienser 1 liter økologisk dansk SKUMMETMÆLK 0,1% fedt. Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 33 141 0,10g 0,00g 4,70g 4,70g 0,00 3,50g 0,11g 0,00
-
Arla Letmælk 1,5% Uht 1 Lt / Danmark
1 stkkr.23.65Tilføj til kurvVarebeskrivelse Arla®Letmælk 1,5%, UHT kommer i en praktisk 1 liter karton med skruelåg. Mælken er varmebehandlet ved høj temperatur (UHT). UHT står for Ultra Høj Temperatur, der refererer til behandlingsprocessen. Ved UHT opvarmes mælken typisk til 135 grader i 1-3 sekunder. Varmebehandlingen giver en længere holdbarhed, og en praktisk opbevaring ved højst +25°C. Moderne aftapningsmetoder …