Økologiske Artisan boller fra Jalm&B har en dejlig saftig krumme og en syrlig smag, der komplementerer fuldkornet fra Ølandshveden fra Samsø. Artisan henviser til håndværket, bagetraditionerne og metoden bag brødet. Kom bollerne i en forvarmet ovn på 200 grader varmluft og bag dem i 6-8 minutter. Nyd en lun og sprød bolle med smeltende smør, en skive god ost eller dit favoritpålæg.
Om Jalm&B
Jalm&B har en klar mission om at skabe det ultimative økologiske surdejsbrød og på den måde udfordre udvalget i supermarkedet. Her eksperimenteres der med fermenteringstider, mængder og temperaturer for at opnå det bedst mulige resultat. Alle brødene bages i stenovn for at skabe en sprød skorpe og en saftig krumme.
Vand, HVEDEMEL*, hvedesurdej* (HVEDEMEL*, vand, gær), GROFT ØLANDSHVEDEMEL*, fuldkornshvedesurdej* (vand, FULDKORNSHVEDEMEL*), HVEDEFLAGER*, havsalt med jod, lys BYGMALT*, gær. *=Økologisk
Næringsindhold | Kcal | Kj | Fedt | -heraf mættede fedtsyrer | Kulhydrater | -heraf sukkerarter | Kostfibre | Protein | Salt | Sodium |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
pr. 100 gr | 209 | 875 | 0,80g | 0,10g | 41,80g | 0,90g | 2,90g | 6,70g | 1,60g | 0,00 |