320 GR. / U/SUKKER, SAMSØ
Asier i strimler med oprindelse i Europa, vand, eddike, salt, SENNEPSFRØ, konserveringsmiddel natriumbenzoat E211,sort peber, hvid peber, sødemiddel natriumsaccharin E954, krydderieekstrakt.
Næringsindhold | Kcal | Kj | Fedt | -heraf mættede fedtsyrer | Kulhydrater | -heraf sukkerarter | Kostfibre | Protein | Salt | Sodium |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
pr. 100 gr | 11 | 44 | 0,50g | 0,00g | 1,30g | 0,90g | 0,50g | 0,50g | 1,20g | 0,00 |
Relaterede varer
-
BORNHOLMS Torskerogn 200,00 g
1 stkkr.30.25Tilføj til kurvIngredienser TORSKEROGN 65% (FISK), vand, rapsolie, tomat, salt, kartoffelstivelse, kartoffelfibre, stabilisatorer: carrageenan, johannesbrødkernemel. Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 118 493 5,60g 0,50g 2,00g 0,40g 0,20g 14,20g 1,20g 0,00
-
Makrelfilet i tomat m. chili 125,00 g
1 stkkr.19.75Tilføj til kurvIngredienser MAKRELFILET (Scomber scombrus) 64%, vand, tomatkoncentrat 10%, sukker, eddike, salt, chili 0,26%, stjerneanis, muskatnød, kanel, paprika, koriander, bukkehornsfrø, spidskommen, gurkemeje, hvidløg, peber, fennikel, nelliker, kommen, ingefær, allehånde, pomeransskal.
-
AMANDA FROKOST ROGN MSC 200 G
200 Gkr.27.45Tilføj til kurvIngredienser 55 % FISKErogn: MSC JAPANSK ISING (Limanda aspera Fao 67) MSC SEJ (Pollachius virens Fao 27) MSC HOKI (Macruronus novaezelandiae Fao 81), vand, rapsolie, tomatkoncentrat, salt, fortykningsmidler: carrageenan, johannesbrødkernemel. Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 109 454 6,30g 0,50g 1,00g 0,50g 0,50g 12,00g …
-
John West Tun i vand 145,00 g
1 stkkr.20.85Tilføj til kurvBeskrivelse Tun med vand fra John West indeholder lækre stykker tun. Tun kan både nydes i en tun-sandwich med peberfrugt, avokado og rødløg eller i en lækker cremet pastasalat med tun, æg og grøntsager, som hele familien kan nyde godt af til aftensmad. Om John West John West har lige siden 1857 fremstillet fisk på …