Rogn 76% (FISK), vand, fiskeolie 1,8% (FISK), kartoffelstivelse, salt, tomat, kartoffelfibre, stabilisator: carrageenanantioxidant: natriumascorbat.
Varebeskrivelse
Bornholms Luxusrogn er fremstillet af råvarer af bedste kvalitet tilført Omega-3. Fiskeolien, der tilsættes gør, at produktet har et højt indhold af Omega-3 fedtsyrer. Omega-3 fedtsyrer er forebyggende for bl.a. hjerterytmeforstyrrelser, forhøjet kolestoroltal, dårligt kredsløb og åreforkalkning. Derudover mindsker Omega-3 ledsmerter og modvirker stivhed.
Producent
Amanda Seafoods A/S
Land
Danmark
Allergener
Fisk
Næringsindhold pr. 100 g.
- Energi515 Kilojoule
- Fedt4.4 Gram
- Heraf mættede fedtsyrer1.0 Gram
- Kulhydrater2.5 Gram
- Heraf sukkerarter0 Gram
- Kostfibre0.5 Gram
- Protein18 Gram
- Salt1.3 Gram
- Omega-3 fedtsyre(FACN3)1.0 Gram
Relaterede varer
-
Elvira Kippers i olie 125,00 g
1 stkkr.18.15Tilføj til kurvIngredienser Røgede SILDEFILETER (Clupea harengus), rapsolie, vand, salt. Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 244 1016 19,00g 3,90g 0,50g 0,50g 0,50g 19,00g 0,95g 0,00
-
Tun i olie 435,00 g
3 stkkr.48.35 -
AMANDA FROKOST ROGN MSC 200 G
200 Gkr.27.45Tilføj til kurvIngredienser 55 % FISKErogn: MSC JAPANSK ISING (Limanda aspera Fao 67) MSC SEJ (Pollachius virens Fao 27) MSC HOKI (Macruronus novaezelandiae Fao 81), vand, rapsolie, tomatkoncentrat, salt, fortykningsmidler: carrageenan, johannesbrødkernemel. Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 109 454 6,30g 0,50g 1,00g 0,50g 0,50g 12,00g …
-
Glyngøre Makrel i tomat 125,00 g
1 stkkr.21.95Tilføj til kurvBeskrivelse Makrelfilet i tomat fra Glyngøre består af flotte stykker af makrelfilet i en velsmagende tomatsauce. Makrelkødet er brunligt og har et højt indhold af fedt, der bidrager til den gode smag. Makrellen er saftig, uden ben og omgivet af en skøn tomatsauce. Sæt makrelfilet i tomat på frokostbordet og glæd familien. Om Glyngøre I …