Pastruriseret FLØDE, SKUMMETMÆLK og KÆRNEMÆLK, salt, løg, peberfrugt, dild, hvidløgsekstrakt, MÆLKESYREKULTUR
Varenummer
5760466101240
Varebeskrivelse
Buko® Pikant er en cremet flødeost med 23% fedt. Osten er særdeles velegnet til at jævne krydrede supper, saucer og gryderetter. Er også glimrende på brød, i en sandwich eller som topping på en bagt kartoffel eller på en bøf.
– Pikant flødeost med løg og krydderurter
– Cremet konsistens
– Fri for stabilisatorer og konserveringsmidler
– Velegnet på brød, i en varm ret eller en dessert
– Kan opbevares udenfor køl før køb
Producent
Arla Foods (Kun Edi Gen.Fakt)
Land
Danmark
Allergener
Mælk
Næringsindhold pr. 100 g.
- Energi980 Kilojoule
- Fedt23 Gram
- Heraf mættede fedtsyrer15 Gram
- Kulhydrater3.8 Gram
- Heraf sukkerarter3.1 Gram
- Protein4.5 Gram
- Salt1.3 Gram
Relaterede varer
-
Philadelphia Light 200 g / Tyskland
200 Gkr.30.25Tilføj til kurvIngredienser MÆLK, valleprodukt (MJÖLK), FLØDE, salt, stabilisatorer (johannesbrødkernemel, carragenan), syra (citronsyre), bakteriekultur. Varenummer 5700419083360 Varebeskrivelse Philadelphia Original er en frisk og cremet flødeost og vores mest elskede variant. Osten er hovedsageligt fremstillet af frisk mælk, frisk fløde og lidt salt. Smøres direkte på godt brød eller anvendes til at jævne og gøre gryderetter, saucer og …
-
CASTELLO HVID TRØFFEL 150 G
150 Gkr.35.48Tilføj til kurvIngredienser Pasteuriseret MÆLK og FLØDE, kogte trøffelstykker 2%, salt, MÆLKESYREKULTUR, trøffelaroma, osteløbe (microbiel), hvidskimmelkultur. Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 398 1644 38,00g 24,00g 0,50g 0,50g 0,00 13,00g 1,50g 0,00
-
-
Økologisk
CASTELLO DANABLU , 125 gm
1 stkkr.31.85Tilføj til kurvBeskrivelse Castello® Danablu er en klassisk blåskimmelost, som er kraftig og udfor-drende og som henter sin stærke smag og skarpe karakter fra den blå skimmelkultur. Castello® Danablu har en letsaltet, pikant og krydret smag. Konsistensen er fast og let tør, lidt smuldrende. Osten udvikler sig dog fra at være fast og skærbar til cremet og …