Pasteuriseret FLØDE og SKUMMETMÆLK, salt, hvidløgsgranulat, persille, purløg, hvidløgsekstrakt, sort peber, MÆLKESYREKULTUR.
Varenummer
5760466745505
Varebeskrivelse
Buko® Garli er en cremet luftig flødeost med 24% fedt. Osten er særdeles velegnet på brød eller til at jævne supper, saucer og gryderetter, der gerne må smage af hvidløg. Er også glimrende i en sandwich eller som topping på en bagt kartoffel eller på en god bøf.
– Pisket flødeost med hvidløg og persille
– Let og luftig konsistens
– Fri for stabilisatorer og konserveringsmidler
– Velegnet på brød, i en varm ret eller en dessert
– Kan opbevares udenfor køl før køb
Producent
Arla Foods (Ost)
Land
Danmark
Allergener
Mælk
Næringsindhold pr. 100 g.
- Energi252 Kilokalorier
- Fedt24 Gram
- Heraf mættede fedtsyrer15 Gram
- Kulhydrater3.8 Gram
- Heraf sukkerarter3.0 Gram
- Protein4.7 Gram
- Salt1.2 Gram
Relaterede varer
-
PHILADELPHIA LØG OG URTER 175 G
175 Gkr.29.65Tilføj til kurvBeskrivelse Philadelphia Løg & Krydderurter er en cremet flødeost med en pikant og krydret smag af løg, dild og peberfrugt. Stil den på bordet en hyggelig weekendmorgen, så hele familien får glæde af den, og nyd Philadelphia Løg & Krydderurter på en friskskåret skive brød. Om Philadelphia Philadelphia er en verdens mest populære flødeoste og …
-
CASTELLO GULD DANABLU SKIV 125 G
125 Gkr.24.15Tilføj til kurvIngredienser MÆLK, salt, MÆLKESYREKULTUR, osteløbe (mikrobiel), skimmelkultur. Allergener Mælk Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 400 1653 37,00g 23,00g 0,50g 0,50g 0,00 17,00g 3,20g 0,00
-
CASTELLO CHEDDAR LAGRET 200 GR / Danmark
200 Gkr.36.25Tilføj til kurvIngredienser Pasteuriseret MÆLK, salt osteøbe (microbiel), MÆLKESYREKULTUR Varenummer 5000246727377 Varebeskrivelse Castello® Mature Cheddar er en smuldrende og robust ost med en sød side. Den er lys, kompleks, livlig og en smule citronagtig med strejf af karamel. Jo bedre du lærer den at kende, jo mere vil du finde, du elsker ved den. Den er en …
-