Sukker, 22,5% hindbær, 22,5% rabarber, vand, geleringsmiddel (frugtpektin), surhedsregulerende midler (calciumklorid, citronsyre), konserveringsmiddel (kalimsorbat). Fremstillet af: 45 g frugt pr. 100 g.
Næringsindhold | Kcal | Kj | Fedt | -heraf mættede fedtsyrer | Kulhydrater | -heraf sukkerarter | Kostfibre | Protein | Salt | Sodium |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
pr. 100 gr | 205 | 860 | 0,50g | 0,00g | 48,00g | 46,00g | 0,00 | 0,50g | 0,02g | 0,00 |
Relaterede varer
-
D.G.F MARM HINDBÆR CREME
1 stkkr.36.25Tilføj til kurvIngredienser Hindbær, sukker, vand, geleringsmiddel (frugtpektin), surhedsregulerende middel (citronsyre), konserveringsmiddel (kaliumsorbat). Fremstillet af: 43 g frugt pr. 100 g. Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 204 852 0,60g 0,00g 47,00g 43,00g 0,00 0,60g 0,00g 0,00
-
D.G.F BOYSENBÆRMARMELADE 380 GR / Danmark
380 Gkr.38.45Tilføj til kurvIngredienser Sukker, boysenbær, vand, geleringsmiddel (frugtpektin), surhedsregulerende middel (citronsyre), konserveringsmiddel (kaliumsorbat). Fremstillet af 35g boysenbær pr. 100g. Boysenbær plukkes fra buske, der kan derfor utilsigtet forekomme plantedele i glasset. Varenummer 5701211012633 Varebeskrivelse Boysenbær får sin søde smag fra hindbærret og sin syrlige, friske smag fra brombærret. Boysenbær er nemlig et hybridbær som i sin tid …
-
D.G.F HYBENMARMELADE 380 GR / Danmark
380 Gkr.38.45Tilføj til kurvIngredienser Sukker, 22% hyben, vand, ribssaft, æble, geleringsmiddel (frugtpektin), surhedsregulerende middel (citronsyre), konserveringsmiddel (kaliumsorbat). Fremstillet af: 34 g frugt pr. 100 g. Varenummer 5701211012657 Varebeskrivelse Hyben har en mild, men frisk og sød smag og egner sig særligt godt til marmelade. Hyben giver marmeladen en flot intens orange farve. Producent Orkla Foods Dk, Beauvais Kol. …
-
Dessert Kirsebær 0,24 kg
1 stkkr.128.65Tilføj til kurvBeskrivelse Amarena fra Fabbri er lækre dessertkirsebær. De er velegnede at stille på bordet juleaften og nyde sammen med en fyldig ris alamande. Prøv også at anvende dessertkirsebærrene som udsøgt topping på for eksempel is eller yoghurt. Om Fabbri Familiefirmaet Fabbri blev grundlagt i 1905 af Gennaro Fabbri i byen Bologna. I Danmark er de …