ÆG
Varenummer
5701607590233
Varebeskrivelse
DAVA Frilandsæg er lagt af frilandshøner, hvor hønerne har adgang til både inde- og udearealer. Æg er en ingrediens, der ofte anvendes ifm. bagning og madlavning grundet dets alsidige egenskaber. Æg kan binde, hæve, jævne og emulgere. Til bagning kan æg anvendes i brød- og kagedej som hævemiddel. Under piskning eller omrøring binder æg luft, som fremmer hævning og gør bagværket luftigt. I madlavning er æg et godt bindemiddel, da æg samler ingredienserne og stivner ved opvarmning. Ligeledes er æg god jævning i desserter som f.eks. is, da æg stivner massen. Æg kan også emulgere og binde væsker som olie og eddike, så man får mayonnaise. Ikke mindst kan æg spises blødkogt til morgenbordet, hårdkogt til salaten eller som spejlæg til biksemaden.
Producent
Dava Foods Denmark A/S
Land
Danmark
Allergener
Æg
Næringsindhold pr. 100 g.
- Energi136 Kilokalorier
- Fedt9.2 Gram
- Heraf mættede fedtsyrer2.7 Gram
- Kulhydrater1.2 Gram
- Heraf sukkerarter0 Gram
- Protein12.3 Gram
- Salt0.34 Gram
Relaterede varer
-
Økologisk
Brunchæg L øko. Dava
10 stkkr.50.55Tilføj til kurvV Land Danmark Næringsindhold pr. 100 g. Energi570.0 Kilojoule Fedt9.3 Gram Heraf mættede fedtsyrer2.8 Gram Kulhydrater1.3 Gram Heraf sukkerarter0.0 Gram Protein12.0 Gram Salt0.34 Gram
-
-
Det bæredygtige æg øko. DAVA 4 stk.
1 PKkr.21.95Original price was: kr.21.95.kr.19.95Current price is: kr.19.95. -
DAVA SKRAB HELÆG
180 Gkr.20.08Tilføj til kurvIngredienser Pasteuriserede HELÆG af skrabeæg, konserveringsmiddel (E202), surhedsregulerende middel (E330). Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 137 573 9,40g 2,70g 1,30g 0,30g 0,00 11,90g 0,40g 0,00