Æg er uundværlige i hverdagsmadlavningen, da de indgår i rigtigt mange typer madlavning og bagning grundet deres alsidige egenskaber. Æg kan både binde, stivne, hæve, jævne og emulgere og dermed hjælpe med at opnå den helt rigtige tekstur og smag i madlavningen. Økologiske L/XL Brunch Æg fra Dava er en pakke med seks æg i størrelsen large- extra large. De passer perfekt til morgenmad eller frokost og kan nydes blødkogte, hårdkogte, som røræg eller omelet. Pift weekenden op med de lækreste L/XL Brunch Æg fra Dava.
Om Dava
DAVA Foods er en af Skandinaviens største leverandør af skalæg og æggebaserede produkter og håndterer cirka 1.6 milliarder æg om året. DAVA Foods arbejder med fire produktionsformer: Økologisk ægproduktion, frilandsproduktion, skrabeægsproduktion og burægsproduktion.
SkalÆG
Næringsindhold | Kcal | Kj | Fedt | -heraf mættede fedtsyrer | Kulhydrater | -heraf sukkerarter | Kostfibre | Protein | Salt | Sodium |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
pr. 100 gr | 138 | 577 | 9,30g | 2,80g | 1,30g | 0,00g | 0,00 | 12,30g | 0,34g | 0,00 |
Relaterede varer
-
MEJLBJERGGAARD RØRÆG 125 GR / Danmark
125 Gkr.14.25Tilføj til kurvMEJLBJERGGAARD RØRÆG 125 GR / Danmark Varenummer 5707669020022 Producent Dragsbæk Margarinefabrik Land Danmark
-
GESTUS SKRABEÆG M/L 10 ST / Finland
10 stkkr.31.85 -
DAVA SKRAB HELÆG
180 Gkr.20.08Tilføj til kurvIngredienser Pasteuriserede HELÆG af skrabeæg, konserveringsmiddel (E202), surhedsregulerende middel (E330). Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 137 573 9,40g 2,70g 1,30g 0,30g 0,00 11,90g 0,40g 0,00
-
DAVA SKRAB BLOMMER 160 GR / Danmark
160 Gkr.20.08Tilføj til kurvIngredienser Pasteuriserede ÆGGEBLOMMER af skrabeæg, konserveringsmiddel ( E202), surhedsregulerende middel (E330). Varenummer 5701607579771 Varebeskrivelse Pasteuriserede æggeblommer er en let løsning, når der skal kokkeres og bages. Æggeblomme kan anvendes i bagning og madlavning som emulgator og jævnemiddel. Æggeblommen er nyttig som jævnemiddel i særligt det søde køkken, når man laver is, mousse, crème brûlée, budding …