Pasteuriserede ÆGGEBLOMMER af skrabeæg, konserveringsmiddel ( E202), surhedsregulerende middel (E330).
Varenummer
5701607579771
Varebeskrivelse
Pasteuriserede æggeblommer er en let løsning, når der skal kokkeres og bages. Æggeblomme kan anvendes i bagning og madlavning som emulgator og jævnemiddel. Æggeblommen er nyttig som jævnemiddel i særligt det søde køkken, når man laver is, mousse, crème brûlée, budding og sauce. Som emulgeringsmiddel anvendes æggeblommen primært i det salte køkken til at tilberede mayonnaise, bearnaise eller hollandaise.
Producent
Dava Foods Denmark A/S
Land
Danmark
Allergener
Æg
Næringsindhold pr. 100 g.
- Energi275 Kilokalorier
- Fedt24.3 Gram
- Heraf mættede fedtsyrer7.3 Gram
- Kulhydrater1.5 Gram
- Heraf sukkerarter0.2 Gram
- Protein13.4 Gram
- Salt0.2 Gram
Relaterede varer
-
Økologisk
DAVA ØKO EGGS 6 LXL
6 stkkr.32.95Tilføj til kurvBeskrivelse Æg er uundværlige i hverdagsmadlavningen, da de indgår i rigtigt mange typer madlavning og bagning grundet deres alsidige egenskaber. Æg kan både binde, stivne, hæve, jævne og emulgere og dermed hjælpe med at opnå den helt rigtige tekstur og smag i madlavningen. Økologiske L/XL Brunch Æg fra Dava er en pakke med seks æg …
-
Skrabeæg 15 stk. M/L, Gestus 15 stk.
1 PKkr.39.95Tilføj til kurvSkrabeæg 15 stk. M/L, Gestus Dette tilbud er gældende til og med 20.05.2024. Vi tager forbehold for eventuelle udsolgtperioder i tilbudsperioden. Skrabeæg fra Gestus. Gestus er en serie af velsmagende madvarer af god kvalitet, som passer ind i et hverdagsbudget. Gestus brænder for at give danskerne mest muligt for pengene, både når vi taler kvalitet, …
-
Det bæredygtige æg øko. DAVA 4 stk.
1 PKkr.21.95Original price was: kr.21.95.kr.19.95Current price is: kr.19.95. -
DAVA FRILANDSÆG S/M/L 10 ST / Danmark
10 stkkr.41.95Tilføj til kurvIngredienser ÆG Varenummer 5701607590233 Varebeskrivelse DAVA Frilandsæg er lagt af frilandshøner, hvor hønerne har adgang til både inde- og udearealer. Æg er en ingrediens, der ofte anvendes ifm. bagning og madlavning grundet dets alsidige egenskaber. Æg kan binde, hæve, jævne og emulgere. Til bagning kan æg anvendes i brød- og kagedej som hævemiddel. Under piskning …