Pasteuriserede HELÆG af skrabeæg, konserveringsmiddel (E202), surhedsregulerende middel (E330).
Næringsindhold | Kcal | Kj | Fedt | -heraf mættede fedtsyrer | Kulhydrater | -heraf sukkerarter | Kostfibre | Protein | Salt | Sodium |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
pr. 100 gr | 137 | 573 | 9,40g | 2,70g | 1,30g | 0,30g | 0,00 | 11,90g | 0,40g | 0,00 |
Relaterede varer
-
DAVA NO EGG – ÆGGEERSTATNING
230 Gkr.24.15Tilføj til kurvIngredienser Vand, kikærtemel, rapsolie, ærtestivelse, eddikepulver, surhedsregulerende middel (natriumcitrat, calcium laktat), fortykningsmiddel (gellan gum, methylcellulose), emulgator (solsikke lecitin, tetranatrium diphosphat), salt, gurkemeje.
-
DAVA SKRAB BLOMMER 160 GR / Danmark
160 Gkr.20.08Tilføj til kurvIngredienser Pasteuriserede ÆGGEBLOMMER af skrabeæg, konserveringsmiddel ( E202), surhedsregulerende middel (E330). Varenummer 5701607579771 Varebeskrivelse Pasteuriserede æggeblommer er en let løsning, når der skal kokkeres og bages. Æggeblomme kan anvendes i bagning og madlavning som emulgator og jævnemiddel. Æggeblommen er nyttig som jævnemiddel i særligt det søde køkken, når man laver is, mousse, crème brûlée, budding …
-
DAVA FRILANDSÆG S/M/L 10 ST / Danmark
10 stkkr.38.45Tilføj til kurvIngredienser ÆG Varenummer 5701607590233 Varebeskrivelse DAVA Frilandsæg er lagt af frilandshøner, hvor hønerne har adgang til både inde- og udearealer. Æg er en ingrediens, der ofte anvendes ifm. bagning og madlavning grundet dets alsidige egenskaber. Æg kan binde, hæve, jævne og emulgere. Til bagning kan æg anvendes i brød- og kagedej som hævemiddel. Under piskning …
-
Økologisk
DAVA ÆGGESTAND ØKO
1 stkkr.14.85Tilføj til kurvIngredienser Økologiske pastauriserede helæg (71%), økologisk mælk, salt, surhedsregulerende middel (E270), økologisk rørsukker Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 100 400 6,00g 0,00g 2,00g 1,40g 0,00g 8,00g 1,80g 0,00