anvendt til 100 g færdigvare: 102 g grisefilet, salt, peber, allehånde, gelatine, stabilisator (carrageenan), løg, løgekstrakt, antioxidant (natriumascorbat), konserveringsmiddel (natriumnitrit).
Næringsindhold | Kcal | Kj | Fedt | -heraf mættede fedtsyrer | Kulhydrater | -heraf sukkerarter | Kostfibre | Protein | Salt | Sodium |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
pr. 100 gr | 122 | 516 | 3,00g | 1,10g | 0,80g | 0,00g | 0,00 | 23,00g | 2,40g | 0,00 |
Relaterede varer
-
3-stjernet Kartoffelspegepølse 125g
125 Gkr.23.05Tilføj til kurvBeskrivelse Den Klassiske Kartoffelspegepølse fra 3-Stjernet har en delikat smag og er tilsat en god blanding af kardemomme, peber og hvidløg, som giver en perfekt afstemt smagsoplevelse. Spegepølsen indeholder kun 14% fedt, da fedtet er erstattet med kartoffelflager, men har stadig den samme kraft som de mere klassiske spegepølser. Den Klassiske Kartoffelspegepølse fra 3-Stjernet er …
-
PÅLÆKKER RØGET MØRBRAD 70 G
70 Gkr.22.55Tilføj til kurvBeskrivelse Røget mørbrad fra Tulip Pålækker er saltet og røget over bøgeflis, som giver mørbraden en god dybde i smagen. Resultatet er en dejligt krydret mørbrad med en fint afstemt røgsmag. Sæt mørbraden på frokostbordet, når smagsløgene skal forkæles, eller put det på en rugbrød, og tag det med på madpakken. Om Tulip Tulip tilbyder …
-
PÅLÆKKER RULLEPØLSE 90 GR / Tyskland
90 Gkr.19.75Tilføj til kurvVarenummer 5707196279092 Varebeskrivelse Til Tulip Pålækker Rullepølse bruger vi trimmet og tilskåret brystflæsk. Vi ruller kødet i hånden og krydrer med peber, allehånde og løg. Derpå koger vi rullepølsen, til den er perfekt mør. For at give den bedste smagsoplevelse skærer vi Tulip Pålækker Rullepølse i tykkere skiver. Producent Danish Crown Foods Mærkevarer Land Tyskland …
-
3-STJ LANDSKINKE 80 G
80 Gkr.22.55Tilføj til kurvBeskrivelse Landskinke fra 3-stjernet Frokost Favorit er delikat røget og grillet stykke pålæg. Det smagfulde pålæg er lavet af hele stykker skinke, der er pudset for fedt. Skinken er kogt til den får den rette møre konsistens og efterfølgende varmrøget over bøgeflis. For at få den helt rigtige overflade har skinken til sidste fået en …