Vand, rapsolie (12%), ÆGGEHVIDEPULVER 8%, salt, fortykningsmiddel (johannesbrødkernemel, xanthan, carrageenan), dextrose, krydderier, krydderiekstrakter, citronsaftpulver, aroma, farver (radisseekstrakt, betacaroten), surhedsregulerende midler (citronsyre, kaliumlactat, natriumacetat), røget salt.
Næringsindhold | Kcal | Kj | Fedt | -heraf mættede fedtsyrer | Kulhydrater | -heraf sukkerarter | Kostfibre | Protein | Salt | Sodium |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
pr. 100 gr | 179 | 743 | 14,00g | 1,00g | 4,50g | 2,50g | 0,00 | 8,00g | 2,60g | 0,00 |
Relaterede varer
-
Højer Sønderjysk Spegepølse
1 stkkr.54.95Tilføj til kurvIngredienser Svinekød 115 g., oksekød 8 g., salt, krydderier (sennep), dextrose, rom, starterkultur. Konserveringsmiddel: E250, antioxidant: E300, E301. Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 325 1360 26,00g 10,00g 2,30g 2,10g 0,00 21,00g 4,10g 0,00
-
Leif Henriksen Gammeldags Spegepølse
1 stkkr.38.45Tilføj til kurvIngredienser Til 100g færdigvare er anvendt: Svinekød 91g, spæk 13g, løg 9g, majsmel 4g, salt 4g, Krydderier (peber), dextrose, glukosesirup, krydderiekstrakt (paprika), tomat, konserveringsmiddel (E250). Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 449 1855 42,00g 16,00g 3,70g 1,00g 0,00 15,00g 4,00g 0,00
-
3-Stjernet Sønderjysk Spegepølse
1 stkkr.21.95Tilføj til kurvIngredienser Til 100 g færdigvare er anvendt: grisekød 118 g, salt, cognac 0,9 g, dextrose, krydderier, sukker, antioxidant (rosmarinekstrakt), starterkultur, konserveringsstof (E 250). Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 335 1388 29,00g 11,00g 0,50g 0,50g 0,00 18,00g 4,10g 0,00
-
3STJERNET SALAMI BORDPAK 200 G
200 Gkr.28.55Tilføj til kurvVarebeskrivelse 3-Stjernet Den Originale Salami har siden starten for over 50 år siden været grundstammen i 3-Stjernet. Denne danske specialitet produceres i dag nøjagtig efter de samme grundprincipper som første gang for over 50 år siden. For at få den fornemme salte smag frem i pølsen, som er så karakteristisk for den originale 3-Stjernede salami, …