Rehydreret skummetmælk, ost, smør, mælkeproteiner, smeltesalte E452, E341, E330, E450, salt.
Næringsindhold | Kcal | Kj | Fedt | -heraf mættede fedtsyrer | Kulhydrater | -heraf sukkerarter | Kostfibre | Protein | Salt | Sodium |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
pr. 100 gr | 239 | 990 | 19,00g | 12,50g | 6,50g | 6,50g | 0,00 | 11,00g | 1,80g | 0,00 |
Relaterede varer
-
CASTELLO HVID MED CHILI 150 GR / Danmark
150 Gkr.31.35Tilføj til kurvIngredienser Pasteuriseret MÆLK og FLØDE, salt, chili, MÆLKESYREKULTURE, osteløbe (mikrobiel), hvidskimmelkultur Varenummer 5711953036583 Varebeskrivelse Under det milde ydre lag ligger en smagsoplevelse ud over det sædvanlige i denne Castello® White with Chili hvidskimmelost. Når du skærer i osten, vil du opleve hvordan chiliflager dukker frem i det fede, silkeagtige indre. Solide noter af creme fraiche …
-
Økologisk
Castello Blåskimmel øko 150 gm
150 Gkr.39.33Tilføj til kurvIngredienser Økologisk pasteuriseret MÆLK og FLØDE, salt, MÆLKESYREKULTUR, osteløbe (micribiel), blåskimmelkultur, modningskultur. Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 435 1797 42,00g 27,00g 0,50g 0,50g 0,00 13,00g 1,70g 0,00
-
CASTELLO AGED HAVARTI – 200g
200 Gkr.43.95Tilføj til kurvBeskrivelse Aged Havarti fra Castello har en fyldig og smøragtig smag samt en smuldrende og blød konsistens. Den er blevet tilsat en særlig kultur, hvorefter osten har fået lov til at modne i 12 måneder. Undervejs i modningen er der udviklet krystaller, som giver havartien en lækker, let knasende oplevelse. Nyd den delikate ost sammen …
-
Økologisk
CASTELLO DANABLU , 125 gm
1 stkkr.31.85Tilføj til kurvBeskrivelse Castello® Danablu er en klassisk blåskimmelost, som er kraftig og udfor-drende og som henter sin stærke smag og skarpe karakter fra den blå skimmelkultur. Castello® Danablu har en letsaltet, pikant og krydret smag. Konsistensen er fast og let tør, lidt smuldrende. Osten udvikler sig dog fra at være fast og skærbar til cremet og …