rehydreret skummetMÆLK, OSTE (heraf cheddar 25%), SMØR, MÆLKEprotein, smeltesalte: E340, E451, E331, E339, aroma, salt, farvestof: E160c.
Næringsindhold | Kcal | Kj | Fedt | -heraf mættede fedtsyrer | Kulhydrater | -heraf sukkerarter | Kostfibre | Protein | Salt | Sodium |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
pr. 100 gr | 255 | 1060 | 19,00g | 12,50g | 5,50g | 5,50g | 0,00 | 15,50g | 2,30g | 0,00 |
Relaterede varer
-
PORT SALUT I SKIVER 50+ 150 G
150 Gkr.36.25Tilføj til kurvIngredienser pasteuriseret MÆLK, MÆLKEproteiner, salt, MÆLKEsyrekultur, vegetabilsk løbe, farvestof: annatoekstrakt. Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 327 1360 27,00g 18,00g 0,50g 0,50g 0,00 21,00g 1,70g 0,00
-
CASTELLO AGED HAVARTI – 200g
200 Gkr.43.95Tilføj til kurvBeskrivelse Aged Havarti fra Castello har en fyldig og smøragtig smag samt en smuldrende og blød konsistens. Den er blevet tilsat en særlig kultur, hvorefter osten har fået lov til at modne i 12 måneder. Undervejs i modningen er der udviklet krystaller, som giver havartien en lækker, let knasende oplevelse. Nyd den delikate ost sammen …
-
CASTELLO HVID MED CHILI 150 GR / Danmark
150 Gkr.31.35Tilføj til kurvIngredienser Pasteuriseret MÆLK og FLØDE, salt, chili, MÆLKESYREKULTURE, osteløbe (mikrobiel), hvidskimmelkultur Varenummer 5711953036583 Varebeskrivelse Under det milde ydre lag ligger en smagsoplevelse ud over det sædvanlige i denne Castello® White with Chili hvidskimmelost. Når du skærer i osten, vil du opleve hvordan chiliflager dukker frem i det fede, silkeagtige indre. Solide noter af creme fraiche …
-
PHILADELPHIA GARLIC
1 stkkr.25.25Tilføj til kurvIngredienser MJÖLK/MÆLK/MELK, GRÄDDE/FLØDE/FLØTE, vassle-/valle-/myseprodukt (MJÖLK), vitlök/hvidløg/hvitløk (1.5%), salt, lök, modifierad stärkelse/stivelse, stabiliseringsmedel/stabilisator (fruktkärnmjöl/johannesbrødkernemel), persilja/persille, syra (citronsyra), socker, vitpeppar/hvid peber, vitlöksolja/hvidløgsolie/hvitløkolje, bakteriekultur. Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 219 908 20,00g 13,00g 4,40g 4,10g 0,30g 5,30g 1,06g 0,00