Sigtet RUGMEL 29%, vand, rugsurdej 14% (vand, FULDKORNSRUGMEL 6,5%, BYGMALTMEL, surdejskultur), RUGKERNER 12%, solsikkekerner 7%, hørfrø 5%, RUGBRØDSRASP (ingredienser som i dette brød), BYGMALTEKSTRAKT, salt tilsat jod, eddike, rapsolie, sirup, tørret rugsurdej (FULDKORNSRUGMEL, surdejskultur), gær, HVEDEMEL, BYGMALTMEL.
Kcal | Kj | Fedt | -heraf mættede fedtsyrer | Kulhydrater | -heraf sukkerarter | Kostfibre | Protein | Salt | Sodium |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
239 | 1004 | 7,20g | 0,90g | 34,00g | 2,30g | 6,30g | 6,40g | 1,10g | 0,00 |
Relaterede varer
-
DG SOLSIKKERUGBRØD 950 G
950 Gkr.28.55Tilføj til kurvDG SOLSIKKERUGBRØD 950 G Varenummer 5701205001568 Varebeskrivelse Det Gode Solsikkerugbrød er ren forkælelse. Solsikkerugbrødet er bagt med Schulstads egen rugsurdej og er fyldt med solsikkekerner, som giver dig et saftigt rugbrød med masser af smag. Det er velegnet til veganere og vegetarer. På vores bagerier i Danmark bager vi hver dag brød af højeste kvalitet …
-
DAN CAKE TRÆSTAMMER 200g
200 Gkr.21.95Tilføj til kurvNæringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 470 0 16,00g 5,80g 75,00g 52,00g 0,00 3,70g 0,51g 0,00
-
Økologisk
DGR SOLSIKKE RUGBRØD ØKO 500 GR / Danmark
1 PKkr.21.95Tilføj til kurvVarenummer 5701205009281 Varebeskrivelse Det Gode økologisk Solsikkerugbrød er ren forkælelse. Solsikkerugbrødet er bagt med Schulstads egen økologiske rugsurdej og fyldt med økologiske solsikkekerner, som giver dig et saftigt rugbrød med masser af smag. Det er velegnet til veganere og vegetarer. På vores bagerier i Danmark bager vi hver dag brød af højeste kvalitet og kun …
-
Møllens Brød MØRKT RUGBRØD 500 G
500 Gkr.9.85Tilføj til kurvIngrediensliste : RUGMEL* 42%, surdej (vand, RUGMEL* 14%), vand, HVEDEMEL, RUGSIGTEMEL, sukkersirup, salt tilsat jod, tørret surdej (RUGMEL*, surdejskultur), eddike, RUGFIBRE, gær, salt.*Fuldkorn. Næringsindhold pr. 100 g: Energi 826 kJ / 197 kcal Fedt 0,8 g heraf mættede fedtsyrer 0,2 g Kulhydrat 37,0 g heraf sukkerarter 2,8 g