Majs, vegetabilske olier (majs, solsikke/solros, raps i varierende mængdeforhold/proportioner ) Flamin’ Hot Tangy-ostearoma (aromaer (af MÆLK/MJÖLK/MELK, laktose af MÆLK/MJÖLK/MELK), vallepermeat/vasslepermeat/mysepermeat (af MÆLK/MJÖLK/MELK), salt, løgpulver, paprika, stødt cayennepeber/cayennepeppar, hvidløgspulver, stødt hvid peber/peppar, KÆRNEMÆLKspulver/KÄRNMJÖLKspulver/KJERNMEMELKpulver, smagsforstærkere (mononatriumglutamat, dinatrium-5′-ribonucleotid), kaliumklorid, tomatpulver, surhedsregulerende midler (citronsyre, mælkesyre/mjölksyra), farvestoffer/färgämnen (paprikaekstrakt, annatto, karamel), sukker, ostepulver (af MÆLK/MJÖLK/MELK), vallepulver/vasslepulver/mysepulver (af MÆLK/MJÖLK/MELK), SKUMMETMÆLKspulver/SKUMMJÖLKspulver/SKUMMETMELKpulver, dextrose, trehalose~). ~trehalose er en glucosekilde
Næringsindhold | Kcal | Kj | Fedt | -heraf mættede fedtsyrer | Kulhydrater | -heraf sukkerarter | Kostfibre | Protein | Salt | Sodium |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
pr. 100 gr | 475 | 1989 | 24,00g | 2,50g | 57,00g | 3,10g | 0,00 | 6,60g | 1,20g | 0,00 |
Relaterede varer
-
-
POPZ Mikropopcorn m. smør 3-pak
270 Gkr.28.05Tilføj til kurvPopz Microwave Popcorn med smørsmag er mikrobølgepopcorn med en skøn, amerikansk smag. Popcornene er færdigpoppede efter få minutter i mikrobølgeovn. Server popcornene, når du har lyst til en lækker, salt snack. Om Popz Grundlæggeren af Popz er Carl Eluf Blomberg (f. 1866). Blomberg er født i Sverige, men flyttede som barn til Danmark med sine …
-
PRINGLES Chips original
200 Gkr.31.85Tilføj til kurvIngredienser Tørrede kartofler, solsikkeolie, HVEDEMEL, majsmel, rismel, maltodekstrin, emulgator (E471), salt, farve (annattoekstrakter norbixin). Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 534 2227 31,00g 2,80g 56,00g 1,20g 3,50g 5,90g 1,10g 0,00
-
Simply Chocolate Hvid chokolade m. lakrids
40 Gkr.20.35Tilføj til kurvBeskrivelse Persian Perry fra Simply Chocolate er en hvid chokoladebar med lakridspulver. Chokoladen har bid – men et blødere et af slagsen – og smelter let på tungen. Lakridssmagen i chokoladen er en anelse mere bitter end blød lakrids og giver således smagfuldt modspil til den søde, hvide chokolade. Nyd den, som den er, eller …