ELVIRA TUN I VAND 3-PAK
435 GR / Papua new guinea
Skipjack TUNFISK (Katsuwonus pelamis) 65%, vand, salt.
Varenummer
5705550333381
Mærker
![]()
Varebeskrivelse
Findelt tun i vand til en travl hverdag. Velegnet på et stykke rugbrød, top med mayonnaise og citronsaft.
Producent
Amanda Seafoods A/S
Land
Papua new guinea
Allergener
Fisk
Næringsindhold pr. 100 g.
- Energi370 Kilojoule
- Fedt1.3 Gram
- Heraf mættede fedtsyrer0.2 Gram
- Kulhydrater0 Gram
- Heraf sukkerarter0 Gram
- Protein19 Gram
- Salt1.0 Gram
Relaterede varer
-
BORNHOLMS Røget torskelever MSC 120,00 g
1 stkkr.27.45Tilføj til kurvIngredienser 99% røget TORSKELEVER (FISK) i egen olie, salt. Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 566 2331 59,00g 9,30g 3,60g 0,00g 0,00 4,60g 0,73g 0,00
-
Amanda Makrel i tomatsauce
125 Gkr.19.75Tilføj til kurvBeskrivelse Makrelfilet i klassisk tomatsauce fra Amanda Seafoods smager skønt, og passer perfekt til frokostbordet. Fiskepålægget er mærket med nøglehullet. Spis makrelfilet i klassisk tomatsauce på et godt stykke brød, serveret med et æg, en stribe mayonnaise og frisk purløg. Fiskepålægget er også nemt at have med i madpakken. Om Amanda Seafoods Amanda Seafoods har …
-
Glyngøre Makrel i tomat 125,00 g
1 stkkr.21.95Tilføj til kurvBeskrivelse Makrelfilet i tomat fra Glyngøre består af flotte stykker af makrelfilet i en velsmagende tomatsauce. Makrelkødet er brunligt og har et højt indhold af fedt, der bidrager til den gode smag. Makrellen er saftig, uden ben og omgivet af en skøn tomatsauce. Sæt makrelfilet i tomat på frokostbordet og glæd familien. Om Glyngøre I …
-
Amanda Makrel i citronolie 125,00 g
1 stkkr.19.75Tilføj til kurvBeskrivelse Makrelfilet i citronolie med knust peber er et lækkert fiskepålæg med en frisk og lækker smag. Produktet kommer i en praktisk indpakning, som gør det nemt at have med. Nyd makrelfilet i citronolie med knust peber på et godt stykke brød, eller brug det i en frisk salat serveret med en let dressing. Om …






