Makrelfilet i tomat fra Glyngøre består af flotte stykker af makrelfilet i en velsmagende tomatsauce. Makrelkødet er brunligt og har et højt indhold af fedt, der bidrager til den gode smag. Makrellen er saftig, uden ben og omgivet af en skøn tomatsauce. Sæt makrelfilet i tomat på frokostbordet og glæd familien.
Om Glyngøre
I over 80 år har Glyngøre leveret sild til de danske frokostborde og har igennem årene udviklet et stort udvalg af kvalitetsprodukter, der spænder lige fra fiskekonserves til fersk fisk og skaldyr.
Hele stykker af MAKRELfilet (64%), vand, tomatpuré (12%), rapsolie, sukker, salt.
Næringsindhold | Kcal | Kj | Fedt | -heraf mættede fedtsyrer | Kulhydrater | -heraf sukkerarter | Kostfibre | Protein | Salt | Sodium |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
pr. 100 gr | 168 | 698 | 11,00g | 2,00g | 3,50g | 3,00g | 0,00 | 13,00g | 0,92g | 0,00 |
Relaterede varer
-
Tun i olie 435,00 g
3 stkkr.48.35 -
BORNHOLMS Fiskeboller 275,00 g
1 stkkr.26.35Tilføj til kurvIngredienser Fiskeboller 59%: TORSK (Gadus morhua) 55%, vand, kartoffelmel, rapsolie, FLØDEPULVER, salt, peber, muskatnød. Lage 41%: Vand, salt. Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 99 416 3,20g 0,40g 8,40g 0,00g 0,00 9,00g 1,00g 0,00
-
BORNHOLMS MUSLINGER I LAGE 190,00g
1 stkkr.29.65Tilføj til kurvIngredienser MUSLINGER (Mytilus chilensis FAO 87) (BLØDDYR) (60%), vand, salt. Surhedsregulerende midddel: Citronsyre. Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 498 498 4,00g 0,80g 3,60g 0,00g 0,00 17,00g 0,00 0,00
-
John West Makrel i tomatsauce
125 Gkr.25.25Tilføj til kurvBeskrivelse Makrelfileter i tomatsauce fra John West har en skøn og mild smag. Med disse makrelfileter er det både nemt og hurtigt at tilberede en lækker frokost til dig og hele din familie. Server de skønne Makrelfileter i tomatsauce fra John West på et stykke rugbrød og top den med en smule mayonnaise. Om John …