Gorgonzola D.O.P. Cremoso, Galbani
Galbanis Gorgonzola Cremoso er den mest cremede af Galbanis gorgonzolaer. Det er den type gorgonzola, som italienerne selv foretrækker. Ud over den cremede konsistens har osten en delikat, let sødlig og mild smag samt en fin blåskimmelmarmorering. Brug den i madlavningen til at give retten en mild smag af blåskimmel.
Oprindelsesland
Italien
Ingredienser
Pasteuriseret koMÆLK. salt, blåskimmelkultur, osteløbe
Allergener
Mælk
Næringsindhold
- Energi
1311kJ/316kcal
- Fedt
25g
- heraf mættede fedtsyrer
18g
- Kulhydrater
1,5g
- heraf sukkerarter
0,5g
- Protein
19g
- Salt
1,7g
Instruktioner til opbevaring/brug
Opbevares ved +4 °C / +7 °C
Skorpen bør ikke spises.
Producentinformation
Lactalis Danmark A/S
Distributørinformation
Lactalis Danmark A/S
Relaterede varer
-
CHEEZ DIPPERS READY-TO-SEL
1 stkkr.34.05Tilføj til kurvBeskrivelse Cheez Dippers fra Den Leende Ko er en lækker kombination af det sprøde og bløde. De små knasende grissini kommer med en blød smøreost, der til sammen udgør en delikat lille ostesnack. Cheez Dippers er lige til at give med i madpakken og kan nydes af både store og små. Om Den Leende Ko …
-
DEN LEENDE KO CHEDDAR SKIV
1 stkkr.29.65Tilføj til kurvIngredienser rehydreret skummetMÆLK, OSTE (heraf cheddar 25%), SMØR, MÆLKEprotein, smeltesalte: E340, E451, E331, E339, aroma, salt, farvestof: E160c. Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 255 1060 19,00g 12,50g 5,50g 5,50g 0,00 15,50g 2,30g 0,00
-
CASTELLO AGED HAVARTI – 200g
200 Gkr.43.95Tilføj til kurvBeskrivelse Aged Havarti fra Castello har en fyldig og smøragtig smag samt en smuldrende og blød konsistens. Den er blevet tilsat en særlig kultur, hvorefter osten har fået lov til at modne i 12 måneder. Undervejs i modningen er der udviklet krystaller, som giver havartien en lækker, let knasende oplevelse. Nyd den delikate ost sammen …
-
PORT SALUT I SKIVER 120 G
120 Gkr.36.25Tilføj til kurvIngredienser pasteuriseret MÆLK, MÆLKEproteiner, salt, MÆLKEsyrekultur, vegetabilsk løbe, farvestof annatoekstrakter. Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 338 1400 28,00g 19,00g 0,50g 0,50g 0,00 21,50g 1,90g 0,00