Pasteuriseret KOMÆLK, salt, 1,5% sambal chilimix (60% tomatgranulat, 40% chili), mælkesyrekultur, mikrobiel osteløbe, farvestof: E160b, konserveringsmiddel: E251.
Næringsindhold | Kcal | Kj | Fedt | -heraf mættede fedtsyrer | Kulhydrater | -heraf sukkerarter | Kostfibre | Protein | Salt | Sodium |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
pr. 100 gr | 380 | 1575 | 32,10g | 21,60g | 0,10g | 0,10g | 0,00 | 22,90g | 1,80g | 0,00 |
Relaterede varer
-
CASTELLO GULD DANABLU SKIV 125 G
125 Gkr.24.15Tilføj til kurvIngredienser MÆLK, salt, MÆLKESYREKULTUR, osteløbe (mikrobiel), skimmelkultur. Allergener Mælk Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 400 1653 37,00g 23,00g 0,50g 0,50g 0,00 17,00g 3,20g 0,00
-
CASTELLO CHEDDAR LAGRET 200 GR / Danmark
200 Gkr.36.25Tilføj til kurvIngredienser Pasteuriseret MÆLK, salt osteøbe (microbiel), MÆLKESYREKULTUR Varenummer 5000246727377 Varebeskrivelse Castello® Mature Cheddar er en smuldrende og robust ost med en sød side. Den er lys, kompleks, livlig og en smule citronagtig med strejf af karamel. Jo bedre du lærer den at kende, jo mere vil du finde, du elsker ved den. Den er en …
-
Økologisk
CASTELLO BRIE ØKO 150 GR / Danmark
150 Gkr.31.85Tilføj til kurvIngredienser Økologisk pasteuriseret MÆLK og FLØDE, salt, MÆLKESYREKULTUR, osteløbe, hvidskimmelkulturer Varenummer 5740200016153 Varebeskrivelse Castello® Økologisk Brie er en halvfast ost, der udvikles med tiden og bliver mere cremet. Smagen, der er mild og syrlig i starten får mere aromatiske to-ner med alderen.Castello økologisk brie er fremstillet af 100% økologisk mælk og med en duft af …
-
CASTELLO HVIDSKIMMELOST 200 GR / Danmark
200 Gkr.38.23Tilføj til kurvIngredienser MÆLK, FLØDE, salt, MÆLKESYREKULTUR, osteløbe (microbiel), skimmelkultur. Varenummer 5711953070266 Varebeskrivelse Castello® Creamy White hvidskimmelost er lavet med ekstra fløde og modnet indefra for at skabe en himmelsk blød og smøragtig smagsoplevelse. Når du let lader kniven skære igennem den tynde skorpe, afslører det tykke, nærmest velour-bløde indre sig. Lad osten smelte i din mund, …