Varenummer
5703986012207
Varebeskrivelse
Denne helt unikke Sardel bliver kaldt “Sønderjyllands nationale leverpølse”. Skærefast og mild i smagen og så blød at den nærmest smelter på tungen og er populær af både store og små. Fremstillet af god frisk svinelever. God på friskt rugbrød eller franskbrød.
Producent
Højer Pølser A/S
Land
Danmark
Næringsindhold pr. 100 g.
- Energi1081 Kilojoule
- Fedt20.9 Gram
- Heraf mættede fedtsyrer8.2 Gram
- Kulhydrater2.8 Gram
- Heraf sukkerarter0.6 Gram
- Protein15.1 Gram
- Salt2.7 Gram
Relaterede varer
-
3-STJ SALAMI DEN ORIGINALE 125 GR / Danmark
125 Gkr.24.15Tilføj til kurvBeskrivelse 3-Stjernet Klassisk spegepølse Ingredienser Grisekød 90%, spæk, salt, dextrose, sukker, rødbedeekstrakt, antioxidant (rosmarinekstrakt, E 300), hvidløg, peber, farvestof (E 120), starterkultur, konserveringsstof (E 202, E 250). Varenummer 5704080955902 Varebeskrivelse 3-Stjernet Den Originale Salami har siden starten for over 50 år siden været grundstammen i 3-Stjernet. Denne danske specialitet produceres i dag nøjagtig efter de …
-
FP Bierwurst 200 G
200 Gkr.15.95Tilføj til kurvVaredeklaration Ingrediensliste : 93% grisekød, vand, salt, krydderier, SENNEPsfrø, stabilisator (E 450), antioxidant (E 300), konserveringsmiddel (E 250). Næringsindhold pr. 100 g: Energi 1127 kJ / 272 kcal Fedt 23,0 g heraf mættede fedtsyrer 9,2 g Kulhydrat 1,0 g heraf sukkerarter
-
PÅLÆKKER RØGET SKINKE 90 G
90 Gkr.21.45Tilføj til kurvIngredienser Skinkekød (87%), vand, salt, druesukker, majsstivelse, antioxidant (natriumascorbat), konserveringsmiddel (natriumnitrit), krydderi- og krydderurteekstrakter. Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 105 443 2,00g 0,80g 1,70g 1,20g 0,00 20,00g 2,20g 0,00
-
3-STJ LANDSKINKE 80 G
80 Gkr.22.55Tilføj til kurvBeskrivelse Landskinke fra 3-stjernet Frokost Favorit er delikat røget og grillet stykke pålæg. Det smagfulde pålæg er lavet af hele stykker skinke, der er pudset for fedt. Skinken er kogt til den får den rette møre konsistens og efterfølgende varmrøget over bøgeflis. For at få den helt rigtige overflade har skinken til sidste fået en …






