Svinekød 115 g., oksekød 8 g., salt, krydderier (sennep), dextrose, rom, starterkultur. Konserveringsmiddel: E250, antioxidant: E300, E301.
Næringsindhold | Kcal | Kj | Fedt | -heraf mættede fedtsyrer | Kulhydrater | -heraf sukkerarter | Kostfibre | Protein | Salt | Sodium |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
pr. 100 gr | 325 | 1360 | 26,00g | 10,00g | 2,30g | 2,10g | 0,00 | 21,00g | 4,10g | 0,00 |
Relaterede varer
-
3-Stjernet Røget medister – 90g
1 stkkr.21.45Tilføj til kurvIngredienser Grisekød 71%, vand, løg, SOYAprotein, salt, surhedsregulerende midler (E 261, E 326), sukker, stabilisator (E 451), røgaroma, antioxidanter (E 301, rosmarinekstrakt), krydderier og krydderiekstrakter, konserveringsstof (E 250). Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 223 922 19,00g 7,50g 0,90g 0,90g 0,00 12,00g 2,30g 0,00
-
Højer Kartoffel Spegepølse
1 stkkr.54.95Tilføj til kurvIngredienser Svinekød 105 g., kartofler 13 g., oksekød 8 g., salt, krydderier (SENNEP), gørekstrakt, dextrose, rom, starterkultur. Konserveringmiddel: E250, antioxidant: E300, E301, GdL: E575. Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 263 1099 12,00g 8,00g 3,00g 2,30g 0,00 28,00g 4,30g 0,00
-
Leif Henriksen Salami m. hvidløg, 400g
1 stkkr.38.45Tilføj til kurvIngredienser Til 100g færdigvare er anvendt: Svinekød 66g, spæk 44g, majsmel 4g, salt 3,3g, stabilisator (E575), dextrose, SOJAMEL, peber, hvidløg 0,2 g, peberekstrakt (dextrose), antioxidant (E300), farve (E120), konservering (E250). Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 528 2181 51,00g 20,00g 4,90g 1,00g 0,00 12,00g …
-
3STJERNET SALAMI BORDPAK 200 G
200 Gkr.28.55Tilføj til kurvVarebeskrivelse 3-Stjernet Den Originale Salami har siden starten for over 50 år siden været grundstammen i 3-Stjernet. Denne danske specialitet produceres i dag nøjagtig efter de samme grundprincipper som første gang for over 50 år siden. For at få den fornemme salte smag frem i pølsen, som er så karakteristisk for den originale 3-Stjernede salami, …