6 stk.
Hvedeknopper hører sig traditionen tro til Store Bededag i Danmark. De bløde Hveder med et strejf af kardemomme skæres igennem og ristes på begge sider – serveres lune med kold smør.
Oprindelsesland
Danmark
Ingredienser
Ingredienser: HVEDEMEL, vand, rapsolie, sukker, tørgær, salt tilsat jod, kardemomme, konserveringsmidler (E282), citrusfibre, melbehandlingsmidler (enzymer (HVEDE), E300). Kan indeholde spor af SESAMFRØ.
Allergener
Gluten
Næringsindhold
- Energi
1141kJ/270kcal
- Fedt
4g
- heraf mættede fedtsyrer
0,4g
- Kulhydrater
48g
- heraf sukkerarter
3,2g
- Kostfibre
2,6g
- Protein
9,2g
- Salt
1,1g
Instruktioner til opbevaring/brug
Holdbarhed åbnet: 3-4 dage, dog højest til datoen for “bedst før”. Opbevaring: Tørt, ved stuetemperatur (ca. 20 °C), i tætlukket emballage. Må ikke nedfryses igen efter optøning. Tilberedning: Hvedeknopperne skæres igennem og ristes på begge sider på brødrister eller i ovn (3-5 minutter ved 180°c), til de er gyldne og sprøde.
Producentinformation
KOHBERG BAKERY GROUP A/S
Distributørinformation
Kohberg Bakery Group A/S