Relaterede varer
-
D.G.F HYBENMARMELADE 380 GR / Danmark
380 Gkr.38.45Tilføj til kurvIngredienser Sukker, 22% hyben, vand, ribssaft, æble, geleringsmiddel (frugtpektin), surhedsregulerende middel (citronsyre), konserveringsmiddel (kaliumsorbat). Fremstillet af: 34 g frugt pr. 100 g. Varenummer 5701211012657 Varebeskrivelse Hyben har en mild, men frisk og sød smag og egner sig særligt godt til marmelade. Hyben giver marmeladen en flot intens orange farve. Producent Orkla Foods Dk, Beauvais Kol. …
-
D.G.F MARMELADE KIRSEBÆR 380 GR / Danmark
380 Gkr.38.45Tilføj til kurvIngredienser Sukker, kirsebær (sten kan forekomme), vand, geleringsmiddel (frugtpektin), surhedsregulerende middel (citronsyre), konserveringsmiddel (kaliumsorbat). Fremstillet af: 35 g kirsebær pr. 100 g. Varenummer 5701211012794 Varebeskrivelse Der findes to forskellige typer kirsebær: de søde kirsebær og de sure kirsebær. I Den Gamle Fabrik kirsebærmarmelade bruger vi flotte solmodne søde kirsebær, med en let syrlig sødme. Kirsebærret …
-
D.G.F APPELSINMARMELADE 380 GR / Danmark
380 Gkr.38.50Tilføj til kurvIngredienser Appelsin, sukker, vand, geleringsmiddel (frugtpektin, johannesbrødkernemel), surhedsregulerende middel (citronsyre), konserveringsmiddel (kaliumsorbat). Fremstillet af 45g appelsin pr. 100g. Varenummer 5701211012459 Varebeskrivelse DEN GAMLE FABRIK Appelsinmarmelade har altid været kendt og elsket af dem som holder af de mere syrlige marmelader. De syrlige appelsinskaller og den friske appelsinsmag giver en frisk og sødlig kombination. Producent Orkla …
-
D.G.F BOYSENBÆRMARMELADE 380 GR / Danmark
380 Gkr.38.45Tilføj til kurvIngredienser Sukker, boysenbær, vand, geleringsmiddel (frugtpektin), surhedsregulerende middel (citronsyre), konserveringsmiddel (kaliumsorbat). Fremstillet af 35g boysenbær pr. 100g. Boysenbær plukkes fra buske, der kan derfor utilsigtet forekomme plantedele i glasset. Varenummer 5701211012633 Varebeskrivelse Boysenbær får sin søde smag fra hindbærret og sin syrlige, friske smag fra brombærret. Boysenbær er nemlig et hybridbær som i sin tid …