Tun med vand fra John West indeholder lækre stykker tun. Tun kan både nydes i en tun-sandwich med peberfrugt, avokado og rødløg eller i en lækker cremet pastasalat med tun, æg og grøntsager, som hele familien kan nyde godt af til aftensmad.
Om John West
John West har lige siden 1857 fremstillet fisk på dåse og har i over 150 år dedikeret sig til at levere fisk af høj kvalitet. Med produkter fra John West kan du følge fiskens rejse og se præcis, hvor din saftige fisk kommer fra.
TUN, Vand, Salt. Skipjack (Katsuwonus Pelamis).
| Næringsindhold | Kcal | Kj | Fedt | -heraf mættede fedtsyrer | Kulhydrater | -heraf sukkerarter | Kostfibre | Protein | Salt | Sodium |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| pr. 100 gr | 113 | 478 | 0,50g | 0,20g | 0,00g | 0,00g | 0,00 | 27,00g | 1,00g | 0,00 |
Relaterede varer
-
Deep Blue Luxus Krabber 170,00 g
1 stkkr.57.15Tilføj til kurvBeskrivelse På ristet franskbrød, i skaldyrssalater, som fyld i avocado, tomater, papaya, i skaldyrstærter, i pastaretter, til sushi mv. Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 48 0 0,00g 0,00g 1,00g 0,00g 0,00g 11,00g 0,85g 0,00
-
AMANDA FROKOST ROGN MSC 200 G
200 Gkr.27.45Tilføj til kurvIngredienser 55 % FISKErogn: MSC JAPANSK ISING (Limanda aspera Fao 67) MSC SEJ (Pollachius virens Fao 27) MSC HOKI (Macruronus novaezelandiae Fao 81), vand, rapsolie, tomatkoncentrat, salt, fortykningsmidler: carrageenan, johannesbrødkernemel. Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 109 454 6,30g 0,50g 1,00g 0,50g 0,50g 12,00g …
-
Røgede muslinger i hvidløgsolie 115,00 g
1 stkkr.31.85Tilføj til kurvIngredienser Røgede MUSLINGER (Mytilus chilensis Fao 87), rapsolie, hvidløgsekstrakt 1,5% (olivenolie, hvidløg), salt, surhedsregulerende middel: citronsyre.
-
Tun i olie 309,00 g
3 stkkr.68.15Tilføj til kurvBeskrivelse Tun i olie Ingredienser TUN*, solsikkeolie, salt. *Skipjack (Katsuwonus Pelamis)






