Varebeskrivelse
K-Salat bearnaise er en favorit til middagsbordet. Med sin kraftfulde smag og en cremet konsistens er den det perfekte tilbehør til såvel en klassisk bøf, som kartoflerne til hverdagsmiddagen.
Producent
Stryhns A/S K-Salat-Bahncke
Land
Danmark
Allergener
Æg, Mælk, Selleri, Sennep
Næringsindhold pr. 100 g.
- Energi157 Kilokalorier
- Fedt14 Gram
- Heraf mættede fedtsyrer1.1 Gram
- Kulhydrater6.1 Gram
- Heraf sukkerarter3.5 Gram
- Protein1.7 Gram
- Salt1.3 Gram
Relaterede varer
-
Økologisk
Pastella Spaghetti Naturel Øko 250g
250 Gkr.21.45Tilføj til kurvNæringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 267 0 2,30g 0,60g 50,00g 1,30g 2,60g 9,60g 0,00g 0,00
-
TORTELLINI PROSCIUTTO 250 GR / Italien
250 Gkr.31.85Tilføj til kurvVarenummer8001665128681ProducentPastificio Rana S.P.A.LandItalienIngredienserPasta 62%: hvedemel, æg 30%, durumhvedemel.
 Fyld 38%: svinekød, brødkrummer (hvedemel, vand, salt, gær) 15%, vallepulver, naturlige aromaer (indeholdende mælk og
 hvede), fuldfed hård ost 0.8%, salt, krydderier. Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 300 1263 7,50g 3,00g 44,00g 5,00g 0,00 13,00g …
-
Jensens Whiskysauce
250 mlkr.19.75Tilføj til kurvBeskrivelse Whisky Sauce fra Jensens Køkken kan give de fleste retter et løft. Den delikate sauce har en sødmefuld smag, der får modspil af whiskyens skarphed og sammen danner en afbalanceret smagsoplevelse. Dens kulør er dekorativ og står flot til både sprødstegte rodfrugter og et godt stykke kød. Husk at tilsætte fløde til saucen og …
-
Karolines Køkken Rødvinssauce
500 mlkr.23.05Tilføj til kurvBeskrivelse Rødvinssauce med rosmarin og sort peber fra Karolines Køkken er afrundet med fløde og har en delikat og afbalanceret smag af rødvin. Opvarm den velsmagende rødvinssauce under omrøring og servér den til eksempelvis en god bøf med ovnbagte rodfrugter. Om Karolines Køkken Karolines Køkken har i mange år bidraget til madlavningen i de danske …