34% TUN (96% TUN, vand, grøntsagsekstrakt, salt), vand, rapsolie, 13% kogte majs, 7% peberfrugt, 4% syltede agurker, 2% løg, 0,7% pasteuriserede ÆGgeblommer, modificeret stivelse, salt, sukker, eddike, citronkoncentrat, aroma (indeholder SENNEP), dild, purløg, SENNEPsmel. Tilsat: Konserveringsmidler (E202, E211), stabilisatorer (E412, E415, E466), surhedsregulerende middel (E270).
Varenummer
5704000496775 |
Varebeskrivelse
Tunsalaten består af tun med majs og rød peberfrugt. God på et stykke groft nybagt rugbrød eller i en sandwich med salat og agurk.
Producent
Stryhns A/S K-Salat-Bahncke
Land
Danmark
Allergener
Æg, Fisk, Sennep
Næringsindhold pr. 100 g.
- Energi226 Kilokalorier
- Fedt19 Gram
- Heraf mættede fedtsyrer1.6 Gram
- Kulhydrater4.6 Gram
- Heraf sukkerarter1.5 Gram
- Protein9.6 Gram
- Salt1.2 Gram
Relaterede varer
-
GESTUS HAMBURGERRYG 80 GR / Danmark
80 Gkr.27.45 -
3-STJ RULLEPØLSE 80 G
80 Gkr.23.65Tilføj til kurvBeskrivelse Rullepølse fra 3-Stjernet er et velsmagende og meget mørt stykke pålæg. Rullepølsen er delikat krydret med peber, koriander og allehånde, som tilsammen skaber en perfekt afstemt smagsoplevelse. Pålægget leveres i en smart og brugervenlig emballage, der er nem at åbne og har en tape-strip, der sikrer en god genlukningsfunktion, så pålægget forbliver frisk. Stil …
-
3-STJ SALAMI DEN ORIGINALE 125 GR / Danmark
125 Gkr.24.15Tilføj til kurvBeskrivelse 3-Stjernet Klassisk spegepølse Ingredienser Grisekød 90%, spæk, salt, dextrose, sukker, rødbedeekstrakt, antioxidant (rosmarinekstrakt, E 300), hvidløg, peber, farvestof (E 120), starterkultur, konserveringsstof (E 202, E 250). Varenummer 5704080955902 Varebeskrivelse 3-Stjernet Den Originale Salami har siden starten for over 50 år siden været grundstammen i 3-Stjernet. Denne danske specialitet produceres i dag nøjagtig efter de …
-
3-STJ LANDSKINKE 80 G
80 Gkr.22.55Tilføj til kurvBeskrivelse Landskinke fra 3-stjernet Frokost Favorit er delikat røget og grillet stykke pålæg. Det smagfulde pålæg er lavet af hele stykker skinke, der er pudset for fedt. Skinken er kogt til den får den rette møre konsistens og efterfølgende varmrøget over bøgeflis. For at få den helt rigtige overflade har skinken til sidste fået en …