Rød karry pasta.
| Vægt | 110 kg |
|---|---|
| Alkohol procent (står i %) | 0 |
| Ingrediensliste | Hvidløg, rød chili 13%), citrongræs, salt, løg, thailandsk chili, galanga, kaffir limeblade, fennikel, koriander. |
| Allergener | |
| Diæt præferencer | VEGAN, VEGETARIAN |
| Næringsindhold | Næringsindhold pr. 100 g |
Relaterede varer
-
Soya sauce, Yamay
kr.30.00Tilføj til kurvOplev Amakuchi sojasauce – en rig og let sød sojasauce fra det sydlige Japan. Perfekt som smagsforstærker i madlavningen eller som en fin afrunding direkte på tallerkenen. Brygget med tradition og de fineste ingredienser – herunder rent vand fra Kirishima-bjergene – har den en mild, afbalanceret umami, der løfter alt fra sushi til grillede retter. …
-
Topping Sauce Hot Kimchi Style, Santa Maria
kr.38.00Tilføj til kurvEn rød hot koreansk sauce der kombinerer den fyldige fermeterede smag af gochujang og hvidløg med varmen fra rød chili. Brug som salatdressing,til en hurtig kimchi eller som topping til din asiatiske taco,wok eller BBQ!
-
Woksauce m. sweet chili & hvidløg, Santa Maria
kr.25.00Tilføj til kurvMed Stir Fry Sauce Sweet Chili & Garlic kan du nemt lave lækker kylling eller tofu til dine asiatiske tacos! Steg kylling eller taco i en varm pande med lidt olie indtil kylling/tofu er gyldne. Sænk varmen og tilsæt sauce, varm i 1 minut. Serveres i en dampet asiatisk taco/wrap med dine foretrukne grøntsager f.eks. …
-
Koreansk Chilipasta, O’Food
kr.58.00Tilføj til kurvEt uundværligt tilbehør i det koreanske køkken! Gochujang er en soyabønnepasta spækket med chili og smag og som går meget langt med bare en skefuld. Et uundværligt tilbehør i det koreanske køkken! Gochujang er en tyk og krydret-sød pasta lavet af røde chilipeberflager, glutinøse ris, fermenterede sojabønner og salt. Gochujang har en dyb, rig tomatlignende …






