MÆLK, YOGHURTKULTUR.
Næringsindhold | Kcal | Kj | Fedt | -heraf mættede fedtsyrer | Kulhydrater | -heraf sukkerarter | Kostfibre | Protein | Salt | Sodium |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
pr. 100 gr | 63 | 264 | 3,50g | 2,20g | 3,50g | 3,50g | 0,00 | 3,60g | 0,11g | 0,00 |
Relaterede varer
-
Økologisk
STAY STRONG SKYR CITRO ØKO
1 stkkr.25.85Tilføj til kurvIngredienser Højpasteuriseret MÆLK*, rørsukker* (4,6%), majsstivelse*, citronsaft* (1%), fortykningsmiddel(pektin), naturlig aroma, osteløbe, yoghurtkultur, laktase. *Økologisk Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 70 310 0,60g 0,40g 8,00g 7,80g 0,00 8,60g 0,10g 0,00
-
Stay Strong Rabarber Vanil, 500gm
500 Gkr.28.55Tilføj til kurvBeskrivelse Cremet skyr med rabarber & vanilje. Fedtinhold 0,8 % uden tilsat sukker 8 g. protein pr. 100 g. Indeholder sødestoffer og naturligt indhold af sukker fra mælk. Stay Strong cremet skyr med smag af rabarber og vanilje (laktosefri) Ingredienser Højpasteuriseret MÆLK, stabiliseringsmiddel (modificeret majsstivelse, guarkernemel), aroma, citronsaft, sødestoffer (acesulfam K, aspartam), farvestof (fra sort …
-
Økologisk
Stay Strong Øko. skyr naturel 500g
1 stkkr.29.65Tilføj til kurvBeskrivelse Økologisk Cremet Skyr fra Stay Strong har en mild og rund naturelsmag. Cremet Skyr er laktosefri og uden tilsat sukker. Nyd Økologisk Cremet Skyr til morgenmad eller som mellemmåltid toppet med frisk frugt, granola og en smule honning. Skyr kan også bruges i bagværk, pandekagedej eller som basis for en skøn dressing til nye …
-
Yoghurt mix 2,9%, Danonino
400 Gkr.35.75Tilføj til kurvIngredienser Pasturiseret MÆLK, sukker, jordbærpuré 6%, stivelse, MÆLKekoncentrat, mineral (kalciumcitrat), naturlig aroma, frugtjuicekoncentrat (sort gulerod, citron), yoghurtkultur, D-vitamin Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 70 296 1,60g 1,00g 11,00g 11,00g 0,10g 2,80g 0,10g 0,00