KÆRNEMÆLK (45,5%), TYKMÆLK (45,5%), sukker (5%), pasteuriserede ÆG (3%), citronsaft, naturlig aroma, vaniljeekstrakt, surhedsregulerende middel (citronsyre), vaniljekorn, MÆLKESYREKULTUR.
Varenummer
5700426295008
Varebeskrivelse
Arla® koldskål med tykmælk og æg smager lige så godt, som den hjemmelavede, for vi har ikke sparet på æg, vanilje og tykmælk. Her får du den friske og fyldige smag og den rigtige, cremede konsistens. Spis den som du plejer med kammerjunkere eller frisk frugt.
Producent
Arla Foods (Kun Edi Gen.Fakt)
Land
Danmark
Allergener
Æg, Mælk
Næringsindhold pr. 100 g.
- Energi70 Kilokalorier
- Fedt2.0 Gram
- Heraf mættede fedtsyrer1.2 Gram
- Kulhydrater8.7 Gram
- Heraf sukkerarter8.7 Gram
- Protein3.5 Gram
- Salt0.11 Gram
Relaterede varer
-
Sødmælk Laktosefri 1 Lt / Danmark
1 Lkr.19.53Tilføj til kurvVarebeskrivelse Arla® Laktosefri Sødmælk drik er til dig, der er laktoseintolerant og dig, der gerne vil leve et liv uden laktose. Arla® Laktosefri Sødmælk drik er filtreret, og derefter er der tilsat enzymet laktase, som nedbryder det naturlige indhold af mælkesukker. Dermed kan du nyde den naturlige, friske mælkesmag – også selvom du ikke kan …
-
Cheasy Hytteost naturel 1,5%, 250 gm
250 Gkr.16.45Tilføj til kurvIngredienser MÆLK, FLØDE, salt, modificeret kartoffelstivelse, VALLEPERMEATPULVER, MÆLKESYREKULTUR, osteløbe. Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 69 293 1,50g 1,00g 2,00g 1,50g 0,00 12,00g 0,80g 0,00
-
Arla Frisk skummetmælk
1 Lkr.15.35Tilføj til kurvIngredienser 1 liter SKUMMETMÆLK 0,1% fedt. Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 34 143 0,10g 0,10g 4,70g 4,70g 0,00 3,50g 0,11g 0,00
-
Arla Letmælk 1,5% Uht 1 Lt / Danmark
1 stkkr.23.65Tilføj til kurvVarebeskrivelse Arla®Letmælk 1,5%, UHT kommer i en praktisk 1 liter karton med skruelåg. Mælken er varmebehandlet ved høj temperatur (UHT). UHT står for Ultra Høj Temperatur, der refererer til behandlingsprocessen. Ved UHT opvarmes mælken typisk til 135 grader i 1-3 sekunder. Varmebehandlingen giver en længere holdbarhed, og en praktisk opbevaring ved højst +25°C. Moderne aftapningsmetoder …