KÆRNEMÆLK (45,5%), TYKMÆLK (45,5%), sukker (5%), pasteuriserede ÆG (3%), citronsaft, naturlig aroma, vaniljeekstrakt, surhedsregulerende middel (citronsyre), vaniljekorn, MÆLKESYREKULTUR.
Varenummer
5700426295008
Varebeskrivelse
Arla® koldskål med tykmælk og æg smager lige så godt, som den hjemmelavede, for vi har ikke sparet på æg, vanilje og tykmælk. Her får du den friske og fyldige smag og den rigtige, cremede konsistens. Spis den som du plejer med kammerjunkere eller frisk frugt.
Producent
Arla Foods (Kun Edi Gen.Fakt)
Land
Danmark
Allergener
Æg, Mælk
Næringsindhold pr. 100 g.
- Energi70 Kilokalorier
- Fedt2.0 Gram
- Heraf mættede fedtsyrer1.2 Gram
- Kulhydrater8.7 Gram
- Heraf sukkerarter8.7 Gram
- Protein3.5 Gram
- Salt0.11 Gram
Relaterede varer
-
Sødmælk Laktosefri 1 Lt / Danmark
1 Lkr.19.53Tilføj til kurvVarebeskrivelse Arla® Laktosefri Sødmælk drik er til dig, der er laktoseintolerant og dig, der gerne vil leve et liv uden laktose. Arla® Laktosefri Sødmælk drik er filtreret, og derefter er der tilsat enzymet laktase, som nedbryder det naturlige indhold af mælkesukker. Dermed kan du nyde den naturlige, friske mælkesmag – også selvom du ikke kan …
-
Karolines Køkken Madlavningsfløde 8% 250 ml
250 mlkr.15.35Tilføj til kurvIngredienser FLØDE 8% fedt, HVEDEMEL (indeholder gluten). Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 115 479 8,20g 5,20g 6,70g 4,20g 0,00 3,50g 0,10g 0,00
-
Økologisk
Arla Letmælk Øko 1 Lt / Danmark
1 Lkr.16.95Tilføj til kurvNæringsindhold pr. 100 g:
Energi: 46 kcalFedt: 1,5 g
heraf mættet fedt: 1,0 g
Kulhydrater: 4,6 g
heraf sukkerarter: 4,6 g
Protein: 3,5 g
Salt: 0,11 g
Calcium: 122 mg
Fosfor: 95 mg
Vitamin B2 (Riboflavin): 0,17 mg
Vitamin B12: 0,49 µg
-
Arla Letmælk 1,5% Uht 1 Lt / Danmark
1 stkkr.23.65Tilføj til kurvVarebeskrivelse Arla®Letmælk 1,5%, UHT kommer i en praktisk 1 liter karton med skruelåg. Mælken er varmebehandlet ved høj temperatur (UHT). UHT står for Ultra Høj Temperatur, der refererer til behandlingsprocessen. Ved UHT opvarmes mælken typisk til 135 grader i 1-3 sekunder. Varmebehandlingen giver en længere holdbarhed, og en praktisk opbevaring ved højst +25°C. Moderne aftapningsmetoder …