KÆRNEMÆLK (45,5%), TYKMÆLK (45,5%), sukker (5%), pasteuriserede ÆG (3%), citronsaft, naturlig aroma, vaniljeekstrakt, surhedsregulerende middel (citronsyre), vaniljekorn, MÆLKESYREKULTUR.
Varenummer
5700426295008
Varebeskrivelse
Arla® koldskål med tykmælk og æg smager lige så godt, som den hjemmelavede, for vi har ikke sparet på æg, vanilje og tykmælk. Her får du den friske og fyldige smag og den rigtige, cremede konsistens. Spis den som du plejer med kammerjunkere eller frisk frugt.
Producent
Arla Foods (Kun Edi Gen.Fakt)
Land
Danmark
Allergener
Æg, Mælk
Næringsindhold pr. 100 g.
- Energi70 Kilokalorier
- Fedt2.0 Gram
- Heraf mættede fedtsyrer1.2 Gram
- Kulhydrater8.7 Gram
- Heraf sukkerarter8.7 Gram
- Protein3.5 Gram
- Salt0.11 Gram
Relaterede varer
-
Økologisk
Arla Øko. Skummetmælk
1 Lkr.14.85Tilføj til kurvIngredienser 1 liter økologisk dansk SKUMMETMÆLK 0,1% fedt. Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 33 141 0,10g 0,00g 4,70g 4,70g 0,00 3,50g 0,11g 0,00
-
Arla Kærnemælk 0,5% /Danmark
1 Lkr.16.45Tilføj til kurvVarebeskrivelse Arla® Kærnemælk har et fedtindhold på 0,3% og hører sammen med skummet- og minimælk til de magreste typer mælk. Arla® Kærnemælk er mærket med det grønne nøglehul, der guider til et sundere valg. Til forskel fra mælk er kærnemælk syrnet. Smagen er aromatisk, frisk og syrlig. Kærnemælk kan drikkes, som den er eller bruges …
-
Piskefløde 38% øko. Arla Karolines Køkken 250 ml
250 mlkr.19.75Tilføj til kurvPiskefløde 38% fedt fra Karolines Køkken har en mild og afrundet smag, som gør den særdeles velegnet i alverdens retter, da den forfiner smagen af de andre råvarer. Piskefløde 38% fedt fra Karolines Køkken kan bruges som jævner i varme retter, men kan også piskes op til flødeskum og bruges som tilbehør til eksempelvis en …
-
Arla Letmælk 1,5% Uht 1 Lt / Danmark
1 stkkr.23.65Tilføj til kurvVarebeskrivelse Arla®Letmælk 1,5%, UHT kommer i en praktisk 1 liter karton med skruelåg. Mælken er varmebehandlet ved høj temperatur (UHT). UHT står for Ultra Høj Temperatur, der refererer til behandlingsprocessen. Ved UHT opvarmes mælken typisk til 135 grader i 1-3 sekunder. Varmebehandlingen giver en længere holdbarhed, og en praktisk opbevaring ved højst +25°C. Moderne aftapningsmetoder …